Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben atanamamis wonderkidler istiyorum şahsen.gecmisinde büyük liglerin u15-u20 liglerinde oynamış ekolü olan ülkelerin altyapıların da yetismis büyük liglerde az da olsa oynamış ama beklentileri karşılayamamis Genç futbolcular bizim için çok uygun.gedson kiralikta olsa tam istediğim tip transferdi.fransa milli takiminda u20 de oynamis Sasha boey bence kötü çıkmaz.burada kendini Bulacagini dusunuyorum.berkan ve Sasha benim için en iyi transferler.

Abdou Harroui’nin mac basina top calma, mac basina sut ve mac basina adam gecme ortalamasi cok iyi. Ayrica kilit pas atabilen bir oyuncu. Hem 6 hem de 8 olarak oynayabiliyor. 1 yil sozlesmesi kaldi, yoklamak lazim.

morutan dışında haberler kesildi

donk yoksa stoper zaten kafadan eksik

alparslan ve luyi an itibariyle toplasan 1 stoper etmiyor

gidenler belli değil
Olur mu çok iyi gidiyormuşuz.. Yönetim şimdiye kadar çok başarılıymış.
Fatih terim zaten transfer profesörü..Önemli olan onun egosu.Ne gerek var birilerine danışmaya.
Taraftarda körü körüne savunsun bunları.

gedson gelse cicaldau nerde oynayacak ki. bence berkan'ın gelişi bi tık kapattı gedson defterini. arkaya bi potansiyelli ve ayağı top da yapabilen 6 numara, bi de morutan yeterli şu aşamada. bi tane lider stoper de istiyodum ki o özellikte yerli oyuncu zaten yok, yabancıya da biri ayrılmazsa yer kalmayacak heralde. hoş luyi ayrılsa da kimseye 2 milyonun üstü maaş veremiyoruz, o paralara da ölü godin bile gelmez kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt