Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
antrenman var mı bugün?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Varantrenman var mı bugün?
2 sene sözleşmesi kalmış.Adamlar zaten 3m a almış, kaça bırakırlar sence renktaş?
1 sene desen anlarım ama 2 sene kalmış ve iyi performans gösteren adamı kimse aldığı fiyata vermez renktaş.2 sene sözleşmesi kalmış.
3.5-4 versen verirler.
adamların geçen sene sattıkları oyuncularin bonservisine bak.
paok net fırsat diyorum. Gerçekten hep fark yaratacak oyuncuları bulunuyor. Böyle takımları bulup sömürmek lazım.
Paok'ta en iyi seçenek Zivkovic şuan. Seneye sözleşmesi bitecek, mükemmel bir sezon geçirdi2 sene sözleşmesi kalmış.
3.5-4 versen verirler.
adamların geçen sene sattıkları oyuncularin bonservisine bak.
paok net fırsat diyorum. Gerçekten hep fark yaratacak oyuncuları bulunuyor. Böyle takımları bulup sömürmek lazım.
Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.
Mesela ortasahaya şu adamı alsak ne kadar iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.
Şuan değeri 3m euro...

bu son olsun kusura bakmayın ama bjk bir daha hiç şampiyon olamaz inşallah batar giderler
bu son olsun kusura bakmayın ama bjk bir daha hiç şampiyon olamaz inşallah batar giderler