Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar zaten 3m a almış, kaça bırakırlar sence renktaş?
2 sene sözleşmesi kalmış.

3.5-4 versen verirler.

adamların geçen sene sattıkları oyuncularin bonservisine bak.

paok net fırsat diyorum. Gerçekten hep fark yaratacak oyuncuları bulunuyor. Böyle takımları bulup sömürmek lazım.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-31-13-59-01-188_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-07-31-13-59-01-188_com.android.chrome.webp
    67,5 KB · Görüntüleme: 70
Fenerbahçe ile eşleşme durumumuz olmuş avrupada. Keşke öyle bir şey olsa. Yenip avrupaya başlamak çok keyifli olur :D

Şu Morutan bitse de 8 numara ve stopere odaklansak. Rony Lopes muhtemelen yüksek maaş ister. Umarım Morutan'ı alırız. daha yüksek satılma olasılığı. 22 yaşında.

bu son olsun kusura bakmayın ama bjk bir daha hiç şampiyon olamaz inşallah batar giderler

Ülke çapında bir avuç taraftarı olan tinercilerin kıçını kaldıran biz fenerin kötü durumda olması oldu yoksa bunların böyle konuşması imkansız

3.5-4 versen verirler.

paok net fırsat diyorum. Gerçekten hep fark yaratacak oyuncuları bulunuyor. Böyle takımları bulup sömürmek lazım.
1 sene desen anlarım ama 2 sene kalmış ve iyi performans gösteren adamı kimse aldığı fiyata vermez renktaş.

3.5-4 versen verirler.

Paok'ta en iyi seçenek Zivkovic şuan. Seneye sözleşmesi bitecek, mükemmel bir sezon geçirdi

Paok yıllardır takip ettiğim ve her maçında muhakkak birden fazla fırsat transferi olarak alınabilecek oyuncu barındıran bir klüp. Çökmemek için hiçbir sebep göremiyorum.

Mesela ortasahaya şu adamı alsak ne kadar iyi oynayacağını çok net görebilirsiniz.

Şuan değeri 3m euro...

Aek den de levi garcia alalim sag kanada

Gerizekalı tinerci ghezzal ve rosiere az maaş verdiğini zannediyor araya girdiğimiz için giren parayı yazsa keşke gerçi nekadar maaş verecekler kap açıklaması yok sanırım ghezzal ve rosiere

Ya şu tür adamları foruma taşımak bile yanlış bence. Fakat bundan bir kaç gün önce bende benzer yorumu yaptım. Ama yaptığı yorumun karşılığı Beşiktaş değil, takımında 30dan aşağı adam yok :D :D :D

Fakat komple genç olması dinamik ve iyi olacağı anlamına gelmediği gibi, komple yaşlı olması da tecrübeli ve iyi olacağı anlamına da gelmez. İyi takım dengeli olur, bir düzenin bir sistemin olur kritik bölgelerde tecrübeli yada paraya kıyabileceğin adamlar alırsın ve eğer yarışmacı bir takımsan en fazla yetiştireceğin 1-2 oyuncu olur takımında. Diğerleri f/p olması sıkıntı çıkarmaz.

Bu yüzden ben mourtanın yerine ghezzali isterdim, takımı oynatabilen bir oyuncu o. 6 numaraya iyi bir melo tarzı adam isterdim, lider ruhlu. 8 numaraya da tartışmasız iyi bir oyun kurucu isterdim. Stopere de öyle. Sen böyle bir kaç kritik pozisyona tartışılmayacak yada riske atmayacağın oyuncu alıp iskeleti sağlam kurarsan 2-3 fp 2-3 genç oyuncu da oynatırsın parlatıp satarsın.

Ghezzal ve Teixera’ya kamyon dolusu para 3 sene sözleşme verip 1 sene sonra nasıl kurtulacağız diye kara kara düşünecekler, transfer başarısı diye milleti gaza getirmeye çalışıyorlar, bu sene en fazla 4. veya 5. olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt