Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne’ye 6-7 civarinda bir teklif gelmedigi surece kalmasindan yanayim. Adam ariza olabilir ama Trezeguet gibi onu istedigi gibi besleyen bir oyuncuyla 20+ gol atabilecek kapasitede. MM’ye de saglam bir rekabet olur.

Falcao ve Feghouli gonderilsin oncelikle.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülkedeki tüm taraftarlar aynı.En az yöneticiler kadar iş bilmaz. Şu bjkdeki kadro ve transferler bizde olsa adamın yaptığı savunmanın aynısını bizim taraftar yapardı.Zihniyet aynı.Körü körü savunma be benlıkci bir anlayış var.Benim futbolcum süper, benim aldığım oyuncu süper,benim başkanım süper.Yahu bu isimler geçici sen klübün menfeatine bak.

Yöneticiler,teknik adamlar klübün ağzına ediyorlar taraftarlar hala bunları savunuyor. Bu yüzden 3 büyük klüpde batma noktasına gelmişdir.
Evet katılıyorum, bizimde ortamız yok işte. Fatih Terim başarıya giderken imparator başarısız olduğunda yok ayak tenisi yok bilmem ne adama diğer taraftarın ettiği hakaretler ediliyor. Başkan konusunda da mustafa cengiz falcaoyu getirdiğinde ooo kral başkan transfer gelmeyince vay bilmem ne.

Yönetimlerde farklı değil komple insan profili böyle bu ülkede. Apo çıkıp falcaoyu getirdiğinde boğaz köprüsüne fotoğrafını asmadığı kalmıştı. Ben getirttim diye her yerde geziyordu. Patlayınca taraftar getirdi oldu.

Şuan kadroyu 19.4 yaş ortalamasıyla kuranlar, doğru gidiyoruz diyenler 1 mağlubiyette vay efendim koca Galatasaray forması bunlara mı kaldı büyük geldi vs diye sallayacaklar. Yada Beşiktaş taraftarı iki üç kötü gittiğinde Sergen paracı, yaşlı kadro kurduk vs vs demeye başlayacaklar. Türkiyede futbol günlük sonuçlara göre yorumlanır.

Ben hep yonetimi ve Terimi elestirdim ama bu konuda arkalarindayim cicaldau senelerdir izlenmis hoca onay vermis izin verinde turkiye ligine uyup uymayacaginida bilsinler bu tip genc transferlere destek vermemiz sart

Rumen ligi kotu ama cok yumusakta degil Morutan icin rapor olumlu gelmis hocada istemisse alinsin kac para verirse versinler gik demem biktim posasi cikmis adamlardan

Gerçi Terim düşmanları rosier e tapar şimdi

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca benim hocam ben herseyi derim baskasi tek kelime edemez rosier denen aq tinercisini destekleyen aklindan gecen varsa cehennemin dibine kadar yolu var bu tinerci bu sene bol bol kart yer umarim

Morutan transferinde 9+1,yok 8+2 ler filan konuşuluyor.Yine söylüyorum öyle bir para verceksek ustune biraz daha koyup net adamlar almalıyız.Morutan ne olur bilinmez ancak hakikaten tam kapalı kutu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt