- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sörlothu zaten ilk ts a sormalilarsorloth'u istiyorlar da trye gelmek istemiyormuş. romaya gidecek y.ihtimal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sörlothu zaten ilk ts a sormalilarsorloth'u istiyorlar da trye gelmek istemiyormuş. romaya gidecek y.ihtimal
Mesut Bey öyle uygun görmüşharika... hayırlı olsun
dün ertan da 8+1e bitecek bence diyordu mantıklı geldi bana.7-8’e bitecek bence de. Orta sahaya odaklanmak lazım.
Bence en ezik taraftarı ne Galatasaray ne fenerbahce düzeyinde hiçbir zaman olmadılarBeşiktaş taraftarı açık ara ligin en itici taraftarı![]()
Bu şartlara ben de ok derim.mesut yıldırım(sözcü) morutan 6mye bitiyor demiş. yarısı peşin diğer yarısı taksit.
inanak mı?
Evet katılıyorum, bizimde ortamız yok işte. Fatih Terim başarıya giderken imparator başarısız olduğunda yok ayak tenisi yok bilmem ne adama diğer taraftarın ettiği hakaretler ediliyor. Başkan konusunda da mustafa cengiz falcaoyu getirdiğinde ooo kral başkan transfer gelmeyince vay bilmem ne.Ülkedeki tüm taraftarlar aynı.En az yöneticiler kadar iş bilmaz. Şu bjkdeki kadro ve transferler bizde olsa adamın yaptığı savunmanın aynısını bizim taraftar yapardı.Zihniyet aynı.Körü körü savunma be benlıkci bir anlayış var.Benim futbolcum süper, benim aldığım oyuncu süper,benim başkanım süper.Yahu bu isimler geçici sen klübün menfeatine bak.
Yöneticiler,teknik adamlar klübün ağzına ediyorlar taraftarlar hala bunları savunuyor. Bu yüzden 3 büyük klüpde batma noktasına gelmişdir.
Biterse bu paralar biter zaten Cica'dan daha fazla verileceğini hiç sanmıyorum.mesut yıldırım(sözcü) morutan 6mye bitiyor demiş. yarısı peşin diğer yarısı taksit.
inanak mı?
Hakkaten öyle yazmış baktım şimdi. Sözcü spor çok atıp tutmaz ama inşallah doğrudur. 6 milyon iyi para.mesut yıldırım(sözcü) morutan 6mye bitiyor demiş. yarısı peşin diğer yarısı taksit.
inanak mı?
bu son olsun kusura bakmayın ama bjk bir daha hiç şampiyon olamaz inşallah batar giderler
Sıddık.. ? rahat ol üstadSıddık..

Hoca benim hocam ben herseyi derim baskasi tek kelime edemez rosier denen aq tinercisini destekleyen aklindan gecen varsa cehennemin dibine kadar yolu var bu tinerci bu sene bol bol kart yer umarimGerçi Terim düşmanları rosier e tapar şimdi
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi