Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Lider stoper
Harroui
Morutan
Halil
Bu 4 ismi kadromuza katıp yolumuza bakalım.
Harroui
Morutan
Halil
Bu 4 ismi kadromuza katıp yolumuza bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iki bayram arası oruç tutula , iki kurban kesile birini fukaraya dağıtmak üzere bana getire , 7468 tesbihten sonra yeminin boş oladiagne tez elden satıla
parasıyla halil alına
Küresel kriz.Sattigin kadar alacaksın yasağı kalkmış iken aslinda tam zamanı ancak Rumen pazarına takılıp kaldık.Thiago Almada 12-13 milyon euro karsiliginda MLS’e gidiyor. Atlanta United ile anlasti.
Sol kanatta yabancı+sağ kanatta morutan+forvet arkası yabancı+İyi de nerde Türk oynayacaksın.Bunu bir aciklarmisin?Feghouli ve babel giderse morutan+sol kanat ve forvet arkası oynayabilen skorer bi oyuncu gelmeli bize.anca tatmin olurum
diagne kariyer sezonu yasayacagi icin kalsin istiyorum.![]()
5'e satıp yeni model Diagne alınabilir Boupendza yani maalesef vizyon buLuyindama ile aynı paradan Diagne ile indirimli 2 yıl daha sözleşme yaparım. Bunlardan daha iyisini alamayız o kadar yatırım yaptık 3-4'e vermenin manası yok. Transfer obezliği bırakılsın. Luyindama'yı toparlamış gördüm. Diagne ise Mohamed ile götürür bizi.
Diagne sattık diyelim 3-4 milyona oraya kimseyi alamaz. FB-BJK-TS santraforsuzluktan kıvranıyor 1 tane adam yok piyasada.
Onu da hoca düşünsün.bana ne abi.Sol kanatta yabancı+sağ kanatta morutan+forvet arkası yabancı+İyi de nerde Türk oynayacaksın.Bunj bir aciklarmisin?
Yazma inanırım. ( Oyuncuyu YouTube'de bile izlemedim.) Gelmesin çöp, pahalı
Jupiter balikta reis![]()
Banane olurmu yahu yerli oyuncu oynayatacağımiz 3 bölge belirlemek zorundayız.Böyle planlama mi olur.Planlama şartlara uyum sağlamalı.Ş.liginde de yokuz.Hedef lig ona göre planlama yapmalıyız.Onu da hoca düşünsün.bana ne abi.isik kaani,berkani,alirsak kaleci irfan cani ve halili kullansin
![]()