Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E7nz0KsWUAAKBBI

Luyindama ile aynı paradan Diagne ile indirimli 2 yıl daha sözleşme yaparım. Bunlardan daha iyisini alamayız o kadar yatırım yaptık 3-4'e vermenin manası yok. Transfer obezliği bırakılsın. Luyindama'yı toparlamış gördüm. Diagne ise Mohamed ile götürür bizi.

Diagne sattık diyelim 3-4 milyona oraya kimseyi alamaz. FB-BJK-TS santraforsuzluktan kıvranıyor 1 tane adam yok piyasada.

bjknin kadro yaşlı ve atiba ile josef ghezal gibi temposuz birini tasiyabiliyolardi ama ghezal +ustune sadece ön tarafta is goren texeira gibi biri eklenirse fazla yük biner omuzlarina ve iki kisiyi birden tasiyamazlar.texeira 5 sene cinde oynadi,8 aydır ayagina top degmedi.kimbilir ne halde fizigi,zaten tempolu bi oyuncu degil.isimize bile gelebilir aslında texeirayi almalari.ortasaha çoker o temposuz oyunculari tasiyim derken.yabanci sinirindan ötürü,heleki josef-salih yaparlarsa orayı,yuruye yuruye gecebilir rakip ortsahalarini.salihin defansif olarak eksikleri bi yana,oyun icinde kayboluyo bir de.son derece riskli bi transfer donemi geçiriyorlar.godin gelirse ki,onun da son 2 sezonu pek kayda değer degilmis.bakacagiz😁

Feghouli ve babel giderse morutan+sol kanat ve forvet arkası oynayabilen skorer bi oyuncu gelmeli bize.anca tatmin olurum

Luyindama bence de kalmali,daha iyisi gelmeyecekse.diagne kariyer sezonu yasayacagi icin kalsin istiyorum.😁mohamed de tatmin edecek baya😉

Diagne ile 1 milyondan 3 yıl uzatıp yedek kalması benim için de uygundur

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Luyindama ile aynı paradan Diagne ile indirimli 2 yıl daha sözleşme yaparım. Bunlardan daha iyisini alamayız o kadar yatırım yaptık 3-4'e vermenin manası yok. Transfer obezliği bırakılsın. Luyindama'yı toparlamış gördüm. Diagne ise Mohamed ile götürür bizi.

Diagne sattık diyelim 3-4 milyona oraya kimseyi alamaz. FB-BJK-TS santraforsuzluktan kıvranıyor 1 tane adam yok piyasada.
5'e satıp yeni model Diagne alınabilir Boupendza yani maalesef vizyon bu

8+6 için kulübede yüksek maaş alan adam bekletemeyiz acaba Sekidika kulübede bekler mi hamle oyuncusu olarak 150k maaş alıyor neticede.

Kanadın biri yabancı olacağı için yabancı çıkar yabancı girer muhabbetine uygun.
Aynı şeyi Ozornwafor için söyleyecektim ama adam çok kötü yani onun yerine Işık Kaan bekler daha iyi.

Işık kaan,berkan,alirsak halil ilk 11de kullanilabilir iki yabanci kanat ile oynarsak.+ iyi bir yerli kaleci alirsak muslera forma girene kadar oynayabilir

Onu da hoca düşünsün.bana ne abi.😁isik kaani,berkani,alirsak kaleci irfan cani ve halili kullansin😁
Banane olurmu yahu yerli oyuncu oynayatacağımiz 3 bölge belirlemek zorundayız.Böyle planlama mi olur.Planlama şartlara uyum sağlamalı.Ş.liginde de yokuz.Hedef lig ona göre planlama yapmalıyız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt