Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gedson için bekliyorlar halen sanırım , başkaları salça olmasın diye FT vermiyorlar ayağı yaptı ama sonuna kadar bekliyecez galiba. Ben olsam düşünmeden alirim Haririraouuyu hem daha uygun fiyata hem kolay alırız uğraşmadanHani gelecekti? Morutan için bana yalan söyledin.
Sampiyonluk yarişindayken demistim bu tinerciler sampiyon olursa, dunyanin en buyuk takimi sanirlar kendilerini.Bizim yaptiklarimizin, bizim basardiklarimizin, yanindan bile gecselerdi ,neler yaparlardi kim bilir? Bi kere gruptan lider cikmislar yatip kalkip onu anlatiyorlar.Biz Juveli R.madridli gruptan cikmis takimiz uefayi saymiyorum bile agliyorlar yoksa.Clde de en buyuk basarilar bizde ama gormezden gelmeye calisiyorlar.20 sene maça çıkmasalar biri de dönüp demez ki bu tinerciler nerede, sizin o münasip yerinizi çok kaldırdılar ama inmesi hiçte uzak değil. Allah büyük, görüşeceğiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok daha nelerYusuf erdoğan > morutan
Aksini iddia eden varmı
Morutan 8-10mYok daha neler
Bonservisler taksitle maaş da düşük olduğu sürece bence gayet normal değerler.Morutan 8-10m
Cicaldau 7m
Ne diyorsun hem oyunculara hem maliyetlere
Yusuf erdoğan > morutan
Aksini iddia eden varmı
Yusuf erdoğan > morutan
Aksini iddia eden varmı