Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10-jurgen-klopp-goal-celebrate.gif

Hani gelecekti? Morutan için bana yalan söyledin.
Gedson için bekliyorlar halen sanırım , başkaları salça olmasın diye FT vermiyorlar ayağı yaptı ama sonuna kadar bekliyecez galiba. Ben olsam düşünmeden alirim Haririraouuyu hem daha uygun fiyata hem kolay alırız uğraşmadan

20 sene maça çıkmasalar biri de dönüp demez ki bu tinerciler nerede, sizin o münasip yerinizi çok kaldırdılar ama inmesi hiçte uzak değil. Allah büyük, görüşeceğiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sampiyonluk yarişindayken demistim bu tinerciler sampiyon olursa, dunyanin en buyuk takimi sanirlar kendilerini.Bizim yaptiklarimizin, bizim basardiklarimizin, yanindan bile gecselerdi ,neler yaparlardi kim bilir? Bi kere gruptan lider cikmislar yatip kalkip onu anlatiyorlar.Biz Juveli R.madridli gruptan cikmis takimiz uefayi saymiyorum bile agliyorlar yoksa.Clde de en buyuk basarilar bizde ama gormezden gelmeye calisiyorlar.

Türk kolpacılar bitti birde italyan kolpacılar çıktı şimdi. Adam etkileşimi gördü paso türkiye'den haber paylaşıyor.

İngilizceniz varsa okuyun bu twit serisini. Bu Nico denen düdük makarnasının nasıl bir yalancı olduğu ve sağdan soldan topladığı bilgileri nasıl içerden bilgiymiş gibi aktardığını adım adım açıklamışlar.

Roşu Morutan-GS tamam takımlar görüşüyor diye twitleyince büyük ihtimal bu iş olur diye tetiği erkenden çekti. Tutarsa kralsın Türkler müridin olur, tutmazsa başka bir yalan haber yapıp unutturursun.

Nico seni düşmanlarımız mı tuttu ula
Niye bitmeyen transferlere bitti deyip duruyorsun ömür törpüsü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt