Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.667
- 73.205
- 5.188
Verin kırmızıyı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balde ile ilgili haber mi var Verstappendaş?Sagda Moru solda Balde. Hocamizin plani.
Neydaha resmi teklifi vermemiş. Becali 10 milyon vereceğimizi tahmin ediyormus
Diagne ve Belhanda'nın satılamamasının oyuncularla ne alakası var?Marcao’yu bile 10-15 milyona satamadik Morutan’i nasil bir kac yil sonra 20 milyona falan satacaksiniz. Oyuncu satisi konusunda hic bir zaman iyi olmadik. Maicon 8m, Diagne 13m, Belhanda 10m, Luyindama 8m, yuksek bonservis verdigimiz adamlardan ne istedigimiz verimi alabildik ne de satabildik. Toplam 39 milyon euro harcadik bu oyunculara. Maicon’dan 2 milyon falan geldi. Belhanda bonservissiz takimdan ayrildi. Diagne ve Luyindama ise taraftarin ve teknik heyetin gozunde degerli degil.
roşu>kap üstat
Haber öyle diyor.
Berkan'ın skills videosunu izliyordum. Alanyaspor - Beşiktaş maçında Rosier i calimlayip orta açacakken Rosier indirmiş tehlikeli yerde. Kesin kart görmemiştir diye maçın özetine baktım ve cidden Rosier kart görmemiş pozisyonda. Üstelik sarı kartı var, görse kırmızı olacak.
Hakem yetmezmis gibi sonrasında bir de Alanya'yı 10 kişi bırakmış. Tam komedi.
Sözlü teklif muhabbeti vardı , öyle yürüyordur.Haber öyle diyor.

Bu Çinilerin gözü kör olsunPandemi marizleme aksiyonlarını da bıçak gibi kesip attı üstad...Kıpır kıpırım