Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao’yu bile 10-15 milyona satamadik Morutan’i nasil bir kac yil sonra 20 milyona falan satacaksiniz. Oyuncu satisi konusunda hic bir zaman iyi olmadik. Maicon 8m, Diagne 13m, Belhanda 10m, Luyindama 8m, yuksek bonservis verdigimiz adamlardan ne istedigimiz verimi alabildik ne de satabildik. Toplam 39 milyon euro harcadik bu oyunculara. Maicon’dan 2 milyon falan geldi. Belhanda bonservissiz takimdan ayrildi. Diagne ve Luyindama ise taraftarin ve teknik heyetin gozunde degerli degil.
Diagne ve Belhanda'nın satılamamasının oyuncularla ne alakası var?
Biri lig rekoru kırdıği halde beceriksiz yönetim satamadı, diğerini FT göndermedi.
Maicon zaten gelmişti 28 yaşına. Bize gelmeden önce Brezilya'da oynuyordu. Göndermek istediğimizi de 7 düvel biliyordu, ha yine de ucuza gitti, o ayrı konu.
Luyi'yi sakatlık bitirdi.
Her CL maçında elek olan takımın stoperinin hak ettiği değeri bulamaması da doğaldır. Kimse San Marino gibi her gelenden 5 yiyen takımın stoperini kolay kolay almak istemez.
Marcao'yu biz değersizleştirdik.

Ndiaye nasıl 18M'a gittiyse, Morutan da satılabilir.

Kaldı ki, her oyuncuyu satmak için alacaksın diye bir şey yok. Eldeki malzemeyi daha değerli ve işler kılmak için de bazı oyuncular alınabilir. Morutan da böyle biri. 10'a alacağız 20'ye satmazsak biteriz filan diye bir şey yok.
Marcao'yu satamadık diye bir şey mi oldu? Herif oynuyor işte gayet iyi. Yarın öbürgün çok sıkışsan direkt 6-7 milyona satarsın 15+ olmasa dahi.

Berkan'ın skills videosunu izliyordum. Alanyaspor - Beşiktaş maçında Rosier i calimlayip orta açacakken Rosier indirmiş tehlikeli yerde. Kesin kart görmemiştir diye maçın özetine baktım ve cidden Rosier kart görmemiş pozisyonda. Üstelik sarı kartı var, görse kırmızı olacak.

Hakem yetmezmis gibi sonrasında bir de Alanya'yı 10 kişi bırakmış. Tam komedi.

Üstad o maçı çok net hatırlıyorum ağır kufretmistim hakeme..rosierin ilk devre 3-4 net kartı çalınmadi hatta kırmızılık da vardı ..

Alp Pehlivan: “Galatasaray bugün bilindik bir transfer daha açıklayabilir.”
🔗
TRT Spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt