Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne ve Belhanda'nın satılamamasının oyuncularla ne alakası var?
Biri lig rekoru kırdıği halde beceriksiz yönetim satamadı, diğerini FT göndermedi.
Maicon zaten gelmişti 28 yaşına. Bize gelmeden önce Brezilya'da oynuyordu. Göndermek istediğimizi de 7 düvel biliyordu, ha yine de ucuza gitti, o ayrı konu.
Luyi'yi sakatlık bitirdi.
Her CL maçında elek olan takımın stoperinin hak ettiği değeri bulamaması da doğaldır. Kimse San Marino gibi her gelenden 5 yiyen takımın stoperini kolay kolay almak istemez.
Marcao'yu biz değersizleştirdik.

Ndiaye nasıl 18M'a gittiyse, Morutan da satılabilir.

Kaldı ki, her oyuncuyu satmak için alacaksın diye bir şey yok. Eldeki malzemeyi daha değerli ve işler kılmak için de bazı oyuncular alınabilir. Morutan da böyle biri. 10'a alacağız 20'ye satmazsak biteriz filan diye bir şey yok.
Marcao'yu satamadık diye bir şey mi oldu? Herif oynuyor işte gayet iyi. Yarın öbürgün çok sıkışsan direkt 6-7 milyona satarsın 15+ olmasa dahi.
bence en büyük etken maaş 700k alacak adama 3.5 ,4 verirsen son sahibi olursun asla satılmaz istisna olarak eplden herhangi bi takım talip olursa fiyatı maaşı farketmez her türlü alır ihtiyacı varsa

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Giovani Becali ile anlaşıldı demek ki. Yarın resmi olarak ileteceğiz.

19:05
ka199.gif

Rumen medyası Türk medyasından bile leşmiş.

Ben Becali'nin konuşutuğunu bişe düşünmüyorum. Teklif yok ama görüşmeler var hadi diyelim. 10 milyon vermeyeceğimizi cümle alem biliyor. Transfer 7ye bitse bu sefer Romanyalılar Becaliye söver hani 10du diye. Ortası yok bu olayın ya biz ya onlar eğilecek.

Birkaç duyum daha atında 1905 öncesi sağlamlaştıralım transferi..

Herkes bi emoji koyuyo seviniyo var heralde bişeler ama beklentiyi düşük tutuyorum yine de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt