Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç duyum daha atında 1905 öncesi sağlamlaştıralım transferi..
sulh imzalayalım yaw. sana terso yapınca kendimi kötü hissediyorummNe demek istiyon ha?
bize bu sevdayı zerk eden ulu lider hayri üstaddır.Sen de mi hayritüs . 19.05 olmaz
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 milyon peşin verilmez yine taksitli bir anlaşma söz konusu. Bu şekilde verilebilir.Rumen medyası Türk medyasından bile leşmiş.
Ben Becali'nin konuşutuğunu bişe düşünmüyorum. Teklif yok ama görüşmeler var hadi diyelim. 10 milyon vermeyeceğimizi cümle alem biliyor. Transfer 7ye bitse bu sefer Romanyalılar Becaliye söver hani 10du diye. Ortası yok bu olayın ya biz ya onlar eğilecek.
Orası öyle zaten de, benim demek istediğim bu adamlar tüm bu etmene rağmen satılabilirdi adam akıllı bir yönetim olsa.bence en büyük etken maaş 700k alacak adama 3.5 ,4 verirsen son sahibi olursun asla satılmaz istisna olarak eplden herhangi bi takım talip olursa fiyatı maaşı farketmez her türlü alır ihtiyacı varsa
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok yawEmre Akbaba mi![]()
Terso yapman şahsımı derinden yaralıyor.sulh imzalayalım yaw. sana terso yapınca kendimi kötü hissediyorumm
:ÇHerkes bi emoji koyuyo seviniyo var heralde bişeler ama beklentiyi düşük tutuyorum yine de.
bunlar 9 almayacak galiba