Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu görüşmeden bazı haberler muhakkak çıkar. Belki yardımcı hoca konusu da bilgiler olur. Gidecek- gelecek yakın oyuncu var mı az çok belli olur.Aysal döneminde Fanatik,Amkspor vs. bu görüşmelerden bilgiler sızdırırdı. Bruma’yı öyle duymuştuk. Hatta yanlış hatırlamıyorsam gizli kayıt falan almışlardı.
Milli takım mevzusuna çok takılmayın. O bölgede adamlar Dennis Man'i ve Hagi'yi kullanıyor. Göz önünde bulunan bu iki isim varken Morutan'ın olmaması şaşılacak bir durum değil bence. Milli takımda forma giyip giymemesi çok bir ölçüt olmamalı. Talisca, Alex Teixeira gibi kaliteli isimler var mesela menajerlerin, futbolcunun piyasası yükselsin diye 1 maç bile olsa milli formayı giydirttikleri Brezilya milli takımında 1 maç bile forma giymediler A takım seviyesinde. Kaliteli ayak, kaliteli futbolcu kumaşını belli ediyor. Morutan yetenekli ve yatırım yapılacak bir oyuncu. Nakit 10 milyonu da verebilecek gücümüz yok şu an zaten, muhtemelen daha aşağı bir fiyata taksitle almak istiyoruz Cica'nın transferinde olduğu gibi. Rumen pazarı keşfedilmemiş, geri planda kalmış bir pazar değil. Çok güzel bir nesil yakaladılar, Juve altyapısına kadar birçok yerde kaliteli Rumen isimler görüyoruz. Morutan da onlardan birisi gibi görünüyor. Gelişime açık, olgunlaşması gereken yönleri olan skorer, teknik bir futbolcu. Umarım orta yol bulunup uygun fiyatlara takımımıza katarız.Morutan 8-10 m Euro verecek kadar potansiyeli olan bir oyuncu mu bilmiyorum, bunu ölçmek için Romanya ligi veya Ümit milli takımı bir ölçü mü tartışılır. Ama Romanya milli takımının ilk 11 oyuncusuna 6.5 milyon vermişken Ümit milli oyuncusuna 10 milyon istenmesi ve oldu bittiye getirilip bize itelenmeye çalışılması kazıklanma hissi yaratıyor. O yüzden acilen alternatiflere yönelmek gerektiğini düşünüyorum
2 tane oynadik ztn rts. 2 de psv macini say 4.Yav biz niye hazırlık maçı oynamıyoruz
rtaş ses kayıt cihazı mı yerleştirdinBecali (basına): GS 10 milyon veriyor Morutan'ı okuttuk keh keh keh
B.Elmas (telefonda) : Lan ne ötüyon hemen böyle mi anlaştık senle
Becali (telefonda): Benim yapım bu kardeş güvenmicen bana
B. Elmas (telefonda): Görürsün şimdi sen
B.Elmas (basına): Morutan'la ilgimiz yok
Becali (telefonda): Kanka yaptığın ayıp bak
Her yerdeyim kankartaş ses kayıt cihazı mı yerleştirdin
Pehlivan yorumları tutturamıyor. Transfer mi tutturacakpehlivan kimi kastetmiş
derhal açıklamalıdır

Hazırlık maçında gol atamamak nedir yav
Hadi inşallahBugün zaten başvuru ile ilgili haberler vardı. Şimdi de sözlükte şöyle bir şey gördüm
"Kasımpaşa, bb erzurumspor'un şenol can'ın lisanssız olarak çalıştırdığı gerekçesiyle yaptığı başvuru sonucunda küme düşürüldüğü söyleniyor erzurum medyasında. şu anda bb erzurumspor kulübünde kutlamalar başlamış."
Ekli dosyayı görüntüle 132979
Burak Elmas : tmmMorutana asla ve asla 5 ten fazla verilmemeli. 2 Milyon pesin + 3 Milyon 3 senelik taksit. Becali Kabul etmiyorsa hemen masadan kalkilmali
Yonetim sessiz sedasiz transfer gorusmelerini yurutuyor. Aldigimiz sag bek Boey daha once hic yazilmamisti. Ilk olarak fransiz gazeteciler transferi duyurmustu. Cicaldau da fazla yazilmiyordu. Bizim medya daha cok Stanciu’nun uzerinde duruyordu. Cicaldau transferini de ilk olarak eski romanya ligi baskani aciklamisti. Dis basini takip etmekte fayda var.Bu Morutan yüzünden başka isim de çıkmadı günlerdir. Çok sıkıcı geçiyor nöbetler. 10 milyon vermeyeceğimiz de barizken Becali dangalağı sürekli 10 milyon 10 milyon diye kafa ütülüyor. Yok mu başka aday sağ kanada alacak ismini duyalım