Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün gün neredeyse foruma girmedim. Nerde lan transferler?? Bekleye bekleye şizofren olduk burada!

Bu Morutanin sorunumu var? Becali adami niye bit pazarindaymis gibi bu kadar bize itelemeye calisiyor? Coman icin bunu yapsa anlardim. O adam baya arizaymis ve 0 profesyonelmis. Morutan icin yapmasi baya tuhaf geliyor bana

Morutan medyayı oyalamak için atılmış bir isim de olabilir
Kimler kimler geçti medyada hatırlasanıza
Larsen ve Moreno bizdeydi güya

Morutan'dan git gide Tetteh havası almaya başladım.Çok konuşulup olmayacak ve bi sonraki sene düşüşe geçecek gibi.

Bu Becali tam şeytan hocanın zayıf yanını bulmuş. Eyvah eyvah

Bana kalırsa cicayı almakla iyi iş yaptık. Bi de sağa rony lopesi çeksek tamamdır salla morutan falan

Vay anası ya ilk Morutan ismi çıktığında rumen sayfaları "Paranız yok kekee" diye dalga geçiyordu bizimle. Şimdi abi köpeğiniz olayım nolur alın para lazım moduna giriyorlar yavaş yavaş. 5 milyon'a vermiyolarsa sehpayı ters çevirip üstüne oturabilirler.

Ortasahaya adam almadığımız sürece kim gelirse gelsin lokum gibi takım oluruz. Alın kardeşim şöyle Kangal gibi bir adam.

Cicaldauya 12mluk yatırım yapmışken Morutana 6-8 civarı vermek bana çok abes gelmiyor. Uygun maliyete alabiliriz umarım

Diagne 15 milyon diyen biri vardı , ona benzetiyorum bu hareketleri.

Lig tarihinin en golcü yabancı oyuncusunu satamamisti sonunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt