- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Burada bu kdr ovdugumuz bu herifin iyi liglerde alicisinin olmamasi tuhaf. Sanırım bizim kriterlerimizle bu kuluplerin kriterleri aynı dğl. Begenilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıraksın bu işleri kolpa.Gurrpegiye göre cagneye resmi teklif gelmiş
![]()
mbaye diagne
kendisine cagliari resmi teklif yaptı, daha başka takımlardan da teklif gelecek. acele etmeye hiç gerek yok, daha transfer süreci avrupa’da yeterince alevlenmedi. diagne kendini premier ligde ispatl...rerererarara.net
Ben adamı ilk defa duydum transfermarkt den bakarak onun dısında hic bir bilgim yokBiliyorum orasını, profesyonel maçı var mı adamın
Trollugu tarihin tozlu raflarına kaldıralım artık. YAKİSMİYORKralDiagne takımın 1.santraforu olmalıdır.
Onyekuru net kanat oyuncusu değil mesela ortaları zayıf iyi liglerde alıcısinin olmamasının bence en büyük nedeni bu ama bizde her türlü iş yapardıBurada bu kdr ovdugumuz bu herifin iyi liglerde alicisinin olmamasi tuhaf. Sanırım bizim kriterlerimizle bu kuluplerin kriterleri aynı dğl. Begenilmiyor
Sene 2011 Shaqiri'yi kapa bildirdik.
Bugün Morutan'a gösterilen tepkiler ona gösteriliyordu tabii o zamanlar kimse tanımıyor, yok Basel'den oyuncu mu alınırmış yok niye başkası almıyormuş. 10 kağıt verilir miymiş
Tabii Shaqiri'nin 2 tane Manu maçı vardı iyi oynadığı ama fiziği bunun bir tık altı ve şişecek, sönecek düşüncesi vardı.
10 gün sonra Bayern'e gitti.
10 sene geçti forumdaki daha doğrusu taraftarın zihniyeti hala aynı.
Şimdi bana gelip genç İsviçreli olsa alırdık demeyin, o pazar çoktan keşfedildi, Bundesliga kapıyor direkt. Sana kalan pazarlar belli; alıp geliştireceksin, sonra da ağlamayın borç var transfer yapamıyoruz diye.
Bir de Ianis'i izlememiş adamlar önerip durmaya da son versin sırf Rangersta iyi istatistikleri var diye.
Nerde izledin la herifiDragusin iyi herif gelsin.
Trolluk değil Premier League hanımı eylemiş bir adamdan bahsediyoruz.Trollugu tarihin tozlu raflarına kaldıralım artık. YAKİSMİYOR
İsmini beğendim.Nerde izledin la herifi
Berkan'a sevinmedin mi reisŞu ana kadar yaptığımız transferlerden ve adı geçenler dahil Aytaç dışında içime sinen bir oyuncu yok. En negatif olduğum isim de Alpaslan.
Tabii transfer dönemi sonunda kadroyu görmek, oyun planını görmek lazım maalesef bu Galatasaray (ismi geçen Morutan vs dahil gelse bile) beni heyecanlandırmıyor
Aynen dedigin gibi sadece koşma kabiliyeti olan ve kendini geliştirmeyen oyuncular majör liglerde tutunamiyorlarBurada bu kdr ovdugumuz bu herifin iyi liglerde alicisinin olmamasi tuhaf. Sanırım bizim kriterlerimizle bu kuluplerin kriterleri aynı dğl. Begenilmiyor
Kuşkularım var reis direkt Taylanı veya Aytaçı keser diyemiyorum 4 m euro da iyi para açıkçası beklentileri karşılayabilir mi göreceğizBerkan'a sevinmedin mi reis