Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gurrpegiye göre cagneye resmi teklif gelmiş

Bıraksın bu işleri kolpa.

3 senedir Diagne için hep bu oluyor. Resmi teklif çok ama aceleye gerek yok. Sonuç Diagne devre arası kiralandı.

Burada bu kdr ovdugumuz bu herifin iyi liglerde alicisinin olmamasi tuhaf. Sanırım bizim kriterlerimizle bu kuluplerin kriterleri aynı dğl. Begenilmiyor
Onyekuru net kanat oyuncusu değil mesela ortaları zayıf iyi liglerde alıcısinin olmamasının bence en büyük nedeni bu ama bizde her türlü iş yapardı

Sene 2011 Shaqiri'yi kapa bildirdik.

Bugün Morutan'a gösterilen tepkiler ona gösteriliyordu tabii o zamanlar kimse tanımıyor, yok Basel'den oyuncu mu alınırmış yok niye başkası almıyormuş. 10 kağıt verilir miymiş

Tabii Shaqiri'nin 2 tane Manu maçı vardı iyi oynadığı ama fiziği bunun bir tık altı ve şişecek, sönecek düşüncesi vardı.

10 gün sonra Bayern'e gitti.

10 sene geçti forumdaki daha doğrusu taraftarın zihniyeti hala aynı.

Şimdi bana gelip genç İsviçreli olsa alırdık demeyin, o pazar çoktan keşfedildi, Bundesliga kapıyor direkt. Sana kalan pazarlar belli; alıp geliştireceksin, sonra da ağlamayın borç var transfer yapamıyoruz diye.

Bir de Ianis'i izlememiş adamlar önerip durmaya da son versin sırf Rangersta iyi istatistikleri var diye.

Üstad shaqiri muhabbetini iyi hatırlıyorum çok heyecanlanmıştım (forumdaki ortamı bilemiyorum üye değildim )..Morutandaki hissiyattan kesinlikle daha farklıydı kendi adıma .. O dönem dediğin gibi epey sükse yapmıştı shaqiri morutanin kendini gösterdiği tek bir büyük organizasyon olmadığı için çoğumuz tedirginiz bu konuda..

Şu ana kadar yaptığımız transferlerden ve adı geçenler dahil Aytaç dışında içime sinen bir oyuncu yok. En negatif olduğum isim de Alpaslan.

Tabii transfer dönemi sonunda kadroyu görmek, oyun planını görmek lazım maalesef bu Galatasaray (ismi geçen Morutan vs dahil gelse bile) beni heyecanlandırmıyor

Şu ana kadar yaptığımız transferlerden ve adı geçenler dahil Aytaç dışında içime sinen bir oyuncu yok. En negatif olduğum isim de Alpaslan.

Tabii transfer dönemi sonunda kadroyu görmek, oyun planını görmek lazım maalesef bu Galatasaray (ismi geçen Morutan vs dahil gelse bile) beni heyecanlandırmıyor
Berkan'a sevinmedin mi reis

Dün gündemi çok takip edemedim. Yeni gördüm, Becali yapmış yine şovunu. :D

Normalde Diagne'ye teklif geldi hikayelerini yemem ama geçen sene Premier League'de iyi performans sergiledi. Yaşı (30) nedeniyle bonservisi 3 milyon civarında olacaktır maksimum ama piyasasının olacağını düşünüyorum. Belki ortalığı kızıştırıp 4-5 milyona ittirebiliriz.

Diagneye teklif olmasi tuhaf degil. Ama bu adami istedigimiz yere satmak zor olur. Biz simdi Cagliari ile anlasiriz ve baska yerden daha kötü teklif gelir, ve bu adam ben oraya gitmeyi istiyorum der cikar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt