Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.176
- 5.686
- 1.983
Ozan geçen sene liverpool da oynadı bize de yedirmezler avrupa ya gider bizim kapımız ona zaten açık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tm nin burdaki hesabi kimse ciksin ortaya
Sizin için amaç olabilir benim gibi düşünenler için halen araç Galatasaray kendisini toparlayacaktir
Finansal fair play olmasaydı bugün bu durumda olmazdık hep kıralık la geçirdik mesela gedson Halil onyekuru bonservisi oyuncu alamadığımız için bu sıkıntıları yaşadık Galatasaray bu sene kadrosunu oturtacak inşallahYok benim için değil direk Fatih Terim ve Yönetim için demek istedim.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Inşallah güzel bir yere girersin kardesim
Finansal fair play olmasaydı bugün bu durumda olmazdık hep kıralık la geçirdik mesela gedson Halil onyekuru bonservisi oyuncu alamadığımız için bu sıkıntıları yaşadık Galatasaray bu sene kadrosunu oturtacak inşallah
Shaqiri'nin bize gireceği miktar Morutan'dan iki kat daha fazladır üstatBırakın şu morutanı yaa. Alsın münasip biryerine soksun becali. Shaqiri için tüm şartları zorlayın
Okula renktas. Yine de sen bilirsin. Istediğin yere gir tabi
Tecrübeli oyuncu stoper de olsun ben ona karşı değilim. 35 yaşında da olmasın 28 29 yaş olur crisi aldık patates oldu ulfaluji bir sene oynadı sakatlandı lider özellikli oyun kuran pozisyon bilgisi olan oyuncuya hayır demek 28 29 yaş ideal benceTamam şartlarda mecbur bıraktı ama Teixeria Godin gibi tecrübeli oyunculara ihtiyaç var. Bu isimler değil başkada olabilir. Ama işte elimizde Falcao, Babel, Fegholi, Diagne var. Yoksa Fatih hoca çok isterdi buna eminim.
1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu olmaz mı renktaş. Ghezzal styleShaqiri'nin bize gireceği miktar Morutan'dan iki kat daha fazladır üstat![]()
Akıllanmazsınız . Hala godin txire diyorsunuz. 1 milyona oynayacaklarsa gelsinler ama gidip 3 yıllığı 2.5 milyon en azı isteyeceğini 2 yaşında çocuk da biliyor. Ne diyeyim umarım bu zihniyet çok az kalır. Tecrübe demek falcao x godin x texira gibi 100 yaşında eski yıldızlar ise kalsın almayalımTamam şartlarda mecbur bıraktı ama Teixeria Godin gibi tecrübeli oyunculara ihtiyaç var. Bu isimler değil başkada olabilir. Ama işte elimizde Falcao, Babel, Fegholi, Diagne var. Yoksa Fatih hoca çok isterdi buna eminim.
neyapmista 5 olmuş bu cocukgokdeniz bayraktar'i ister miydiniz fiyatı 5m ama
Kiralik ücreti + maasi daha sonra bonservis ücreti + maasi iyi düsün rtas..İ
1 yıl kiralık satın alma opsiyonlu olmaz mı renktaş. Ghezzal style
Türk diyeneyapmista 5 olmuş bu cocuk