Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.262
- 25.614
- 3.183
melo rosier itini dövmek için alınabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin müthiş zihniyetinle mutluluklar diliyorum.
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Terim: "Felipe Melo hazır, Bazı oyuncuların yaşı olmaz ortam uygun olursa gelebilir."
(Ajans 1905
girgirina söyledin ama gerçek bu renkdasHoca aleyhimde hbr yapmayın diye adamları çağırmış
Şakadır şakaFatih Terim: "Felipe Melo hazır, Bazı oyuncuların yaşı olmaz ortam uygun olursa gelebilir."
(Ajans 1905
Ya birakin bu isleri hepiniz yag cekerdiniz.Davulun sesi uzaktan hos gelir.Ben komisyon aldınız mı diye sorardım
İlk sızdıran Ajans 1905 oldu sanırım.
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ile temaslar sürüyor. Başkan Burak Elmas özel görüşüyor. Brentford’un kararına bağlı. (Ajans 1905)
Çok saçma bir haber. Chelsea'nin kararına bağlı olacak değil yaİlk sızdıran Ajans 1905 oldu sanırım.
Galatasaray'da Halil Dervişoğlu ile temaslar sürüyor. Başkan Burak Elmas özel görüşüyor. Brentford’un kararına bağlı. (Ajans 1905)
Adem Muslera her sezon başı zaten kötü başlıyor. Daha sonraları açılıp gerekeni yapıyor. 10 senedir oynuyor. Öğrenemediniz mi huyunu suyunu.Musleranin en büyük avantaji taraftarin ve kulübün yillardir bu şekilde arkasinda durmasidir.
Fatih Terim: "Felipe Melo hazır, Bazı oyuncuların yaşı olmaz ortam uygun olursa gelebilir."
(Ajans 1905
halil iyi piyasa yaptım dedi ama ciddi teklif yoksa kesin bize geri dönerİlk sızdıran Ajans 1905 oldu sanırım.
Her türlü formül bulunur. Taksitle 8-10 zorlanabilir, bonservis haklarının yarısı alınabilir; en olmadı direkt kiralık gelse yine razı olurum. Diğer kiralık oyuncular için geçerli bazı handikaplar Ozan için geçerli değil; o bizim adamımız...Ozanı beleşe alalım
sonraki dransferinden schalkeye %75 pay werelim.
NeFatih Terim: "Felipe Melo hazır, Bazı oyuncuların yaşı olmaz ortam uygun olursa gelebilir."
(Ajans 1905