Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Galatasaray’dan taraf mısın, Becali’den mi? Galatasaray taraftarı da kendini aşıyor maşallah.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pardon aştığım kısım neresidir??? Fikrimi ve düşüncemi belirtmek sınırları aşmak mı oluyor ???

Adamın mevcut potansiyel ve yeteneğine göre fiyatını söylüyorum. O zaman Lionel Messi ile ilgilensek mesela hoca fiyatı yüksek dese evet hocam haklısınız Messi 1 milyon euroluk adam mı demem gerekiyor ???

İyi bir adam almak istiyorsan Becali babamızın oğlu değil. Neden ucuza bıraksın??? Adamın oyuncunun değerinde para istemesinin normal olduğunu söylemek neden becaliyi tutmak olsun onu anlamadım.

Okan Koçuk’tan olsa olsa 2.kaleci olur. Bırakın Muslera’nın yerini çeyreği kadar katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Muslera 35 yaşında sözleşmesi bitene kadar bizde. Ondan sonrasını düşünmek lazım.

Melo'yu organize şekilde gönderttiler ülkeden. Bonservis kazandık ama Dursun Özbek döneminde edilen zararın yanında hiçbir şeydir. Düşüş yaşardı illa ama belli bir standardı her zaman korurdu. Lider, savaşçı, yetenekli ve aidiyeti bu derece yüksek oyuncuyu her zaman bulamazsın. Bulamadık da. Gittikten sonra eksikliğini çok yaşadık. Keşke hiç ayrılmasaydı. Futbolcu olarak bilmem ama hoca olarak görmek isterim kendisini. Deli adam lazım bi tane böyle.

Melo'yu Donk rolünde alternatif ve takım kaptanı rolünde ben de isterim. Tek başına psikolojik üstünlük adam. Teknik ekibe taktik-teknik'ten ziyade mental olarak katkı sağlar.

Okan Koçuk’tan olsa olsa 2.kaleci olur. Bırakın Muslera’nın yerini çeyreği kadar katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Muslera 35 yaşında sözleşmesi bitene kadar bizde. Ondan sonrasını düşünmek lazım.
Muslera 3 aydır bas aşağı gidiyor
Düzelmezse Okan in kiralık sözleşmesi iptal edilip kaleyi devralmasi hiç sürpriz olmaz.
İsimlere geçmişe takılıp kalmak olmaz profesyonel futbolda.muslera en zayıf halka şu anda.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt