Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.350
- 7.203
- 2.358
Gsevgisi en son korona olmuştu galiba. Allah şifa versin. Başkan’da toplantı da öyle konuşunca artık koptu twitter mecrasından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam 40 yaşına gelmiş. Teknik ekibe gelsin,destekleriz ama oyuncu olarak desteklememiz imkansız. Herşeyin bir zamanı var. Melo’nunda bitti o zamanı. Bu arada kendisini çok severim.Rakibe dil çıkarınca bizim taraftar orgazm oluyor yaşı önemli değil
Pardon aştığım kısım neresidir??? Fikrimi ve düşüncemi belirtmek sınırları aşmak mı oluyor ???
Adamın mevcut potansiyel ve yeteneğine göre fiyatını söylüyorum. O zaman Lionel Messi ile ilgilensek mesela hoca fiyatı yüksek dese evet hocam haklısınız Messi 1 milyon euroluk adam mı demem gerekiyor ???
İyi bir adam almak istiyorsan Becali babamızın oğlu değil. Neden ucuza bıraksın??? Adamın oyuncunun değerinde para istemesinin normal olduğunu söylemek neden becaliyi tutmak olsun onu anlamadım.
Valla renktas acayip gicigim ona. Ilk 2 sezonundan sonra yatarak paralari cukkalamasi, kaptanliga hic yakismamasi (mesela fb macinda formayi cikartmasi) ve son olarak belesten ve haketmeyerek bizde antrenör olmasi kendisini benim gözümde nefret ettirdi.onu demiyorum
selçuğa olan bu kin ve nefretin nerden geliyor onu merak ettim
Muslera 3 aydır bas aşağı gidiyor
Düzelmezse Okan in kiralık sözleşmesi iptal edilip kaleyi devralmasi hiç sürpriz olmaz.
İsimlere geçmişe takılıp kalmak olmaz profesyonel futbolda.muslera en zayıf halka şu anda.
SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sacma sapan yapan biziz o oyunu ustad.Saçma sapan pas oyunundan vazmigeciyormus hoca eğer gerçekse hertur transfer haberine bedel.bu
Taffarel gittiğinden beri düşüşte tabi arada sakatlık da yaşadı.
A5a7Sacma sapan yapan biziz o oyunu ustad.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
günün en iyi haberiDonk ile yollar ayrılmış. Yeni sözleşme söz konusu değilmiş. (via:Fatih Terim)
Alt yapidan birini koy ridvan kadar oynar yav. Ridvan kim? Hakemlerin ridvandan cok katkisi vardir bejekeye. Gelip de burda en azindan ridvan nazim gibi yerliler olsaydi demeyin bariE adam sakatlanıyor ama kronik sakat işte. Sezon planlaması yaparken ama "sakatlanamazsa" diye plan yapabilir misin? Falcao da sakatlanmasa ligin çok üstünde santrfor ama güvenemezsin
Hala oynar Elmander inaniyorumElmander de Mohammed i yedeklesin