Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Morutan için Ertan'nın dediği 7 m rakamı da yalan zira açıklamalar onu gösteriyor,aradaki fark çokmuş.Muhtemelen max 5-6 milyon euro beklentimiz var.Durum buysa Becali imkanı yok bu rakamlara inmez,transfer baştan yatar.Sağa basına düşmemiş bir isim alırız.

Pardon aştığım kısım neresidir??? Fikrimi ve düşüncemi belirtmek sınırları aşmak mı oluyor ???

Adamın mevcut potansiyel ve yeteneğine göre fiyatını söylüyorum. O zaman Lionel Messi ile ilgilensek mesela hoca fiyatı yüksek dese evet hocam haklısınız Messi 1 milyon euroluk adam mı demem gerekiyor ???

İyi bir adam almak istiyorsan Becali babamızın oğlu değil. Neden ucuza bıraksın??? Adamın oyuncunun değerinde para istemesinin normal olduğunu söylemek neden becaliyi tutmak olsun onu anlamadım.

Aştığın kısım Galatasaray menfaatleri; öncelikle sadece topçunun potansiyeli topçunun değerini belirlemiyor. Yetiştiği ve oynadığı ülke de önemli ve talep de ha keza.. kaç kez milli oldu bu çocuk, kaç takım talep etti, ne gibi bi başarı ortaya koydu ve 17-18 yaşında da değil.. gelelim senin fiyat belirlemene; kaç maçını izledin ve ne kadar futbolla bir ilişkin var da bir futbolcunun fiyatını belirliyorsun? Hangi yetki ile? Ve hiçbir vasfın yok iken sosyal mecrada Galatasaray aleyhinde olacak şekilde ileti yazıyorsun? Galatasaray’ın mukaveleli topçusu olan cicaldao’nun değerini düşürüyorsun? Ve günlerdir Becali, sosyal medya aracılığı ile Galatasaray yönetimini etki altına almaya çalışıyorken?
Becali ucuza bırakmak zorunda, çünkü bu yıl satmasa değeri düşecek ve bizden başka da taliplisi yok..
ayrıca messi demişsin de hatırlatırım türkiş messi Muhammed Demirci’yi, Barcelona istedi BJK vermedi.. o çocuk şimdi 26 yaşında 24 Erzincanspor da… yani messi olsan bile zamanında gerekli yere gitmez ve güçlü bir mental sahip değil isen futbolcu bile olamıyorsun.. ayrıca büyüdüğün, eğitim aldığın ve top oynadığın kültür de fiyata etki eder… bugün Romanya veya Türkiye’de messi yetişse bile en fazla 20-25 milyon eder…
Tabi bunların hiçbir önemi yok, senin ne düşündüğün ve egonu nasıl tatmin ettiğin önemli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

onu demiyorum

selçuğa olan bu kin ve nefretin nerden geliyor onu merak ettim
Valla renktas acayip gicigim ona. Ilk 2 sezonundan sonra yatarak paralari cukkalamasi, kaptanliga hic yakismamasi (mesela fb macinda formayi cikartmasi) ve son olarak belesten ve haketmeyerek bizde antrenör olmasi kendisini benim gözümde nefret ettirdi.

Okan gelmis 26 yasina Muslera biraktiginda 30 yasinda olacak bu adamin nesini hazirliyon hocam :) Ayrica Galatasaray seviyesinde degil adam bu yastan sonra da gelisemez

Elden adam çıkaramıyoruz ki adam alalım. bir futbolcumuz da 10 üzerinde satılsa da elimiz rahatlasa. kaan, morutan, halil, gedson hepsi para..

E adam sakatlanıyor ama kronik sakat işte. Sezon planlaması yaparken ama "sakatlanamazsa" diye plan yapabilir misin? Falcao da sakatlanmasa ligin çok üstünde santrfor ama güvenemezsin
Alt yapidan birini koy ridvan kadar oynar yav. Ridvan kim? Hakemlerin ridvandan cok katkisi vardir bejekeye. Gelip de burda en azindan ridvan nazim gibi yerliler olsaydi demeyin bari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt