Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçenlerde aklıma gelmişti de tam yazacakken araya başka şeyler girdi. Lafı geçmişken, Okay' lı o kadroyu (Yine üçlü :giggle:) beğenilerinize sunayım;

----------------------Muslera---------------

----Kaan (Ozan)------Okay--------Marcao--

Boey----Cica (Harroui)------Berkan------PVA

--------Morutan------MM-------BAY-----

Kadroda esnekliği sağlamak adına 4 yerli yazdım. Oyuncuların form durumuna göre değişiklikler yapmak kolay olur...

O ağır sakatlıkları geçirmemiş olsa, iyi Avrupa takımlarından birine çoktan gitmiş olurdu. Stilini çok beğendiğim Fatih Tekke' ye benzetirim...
Çok farklı bir tarzda. Ben Gaziantepspor da ikende çok beğeniyordum. O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 22-23 yaşlarındaydı.Şimdi 29 yaşında ve en olgun döneminde futbolcu olarak. Başakşehir çok fazla sıkıntı çıkarmaz herhalde.

Fatih Terim: "Muslera'dan sonra kaleyi Okan Kocuk'a emanet edeceğiz. Oynaması için Giresunspor'a kiralık verdik."

Geçenlerde aklıma gelmişti de tam yazacakken araya başka şeyler girdi. Lafı geçmişken, Okay' lı o kadroyu (Yine üçlü :giggle:) beğenilerinize sunayım;

----------------------Muslera---------------

----Kaan (Ozan)------Okay--------Marcao--

Boey----Cica (Harroui)------Berkan------PVA

--------Morutan------MM-------BAY-----

Kadroda esnekliği sağlamak adına 4 yerli yazdım. Oyuncuların form durumuna göre değişiklikler yapmak kolay olur...
Okay merkez stoperde hem çok sırıtır hem de çok kaza yaşatır bize. önündeki ikilinin defansı tam da istediğimiz seviyede değil.

Çok farklı bir tarzda. Ben Gaziantepspor da ikende çok beğeniyordum. O zamanlar yanlış hatırlamıyorsam 22-23 yaşlarındaydı.Şimdi 29 yaşında ve en olgun döneminde futbolcu olarak. Başakşehir çok fazla sıkıntı çıkarmaz herhalde.
Gelişkin orta saha meziyetleri, pas alışverileri, oyun zekaları bakımından demek istedim...

BŞ hem de nasıl zorluk çıkarır. Göksel' in Mevlüt-İCK transferlerindeki yavşak tutumlarını unutmuş olamazsın. Antep' e vermediler, oynatmayı düşünüyorlar zaten...

Muslera
Boey Ozan Marcao PVA
(Yedlin Luyindama Alpaslan Emre)
Gedson Berkan
(Taylan Aytaç)
Shaqiri----- Cic ----- Kerem
(Yunus Akbaba Barış)
Mustafa
(Diagne, Adem, Babel)
Ozan -> Kiralık
Gedson -> Kiralık (opsiyonlu)
Shaqiri -> 7 m EUR
Adem -> free

Okay merkez stoperde hem çok sırıtır hem de çok kaza yaşatır bize. önündeki ikilinin defansı tam da istediğimiz seviyede değil.
Üçlü defans oynuyorsan, MOS da saf 6 numaraya yer vermek, formatın mentalitesine aykırıdır ki hele de Berkan defansif yönden gayet iyi görünüyor...

Okay, tam da ÖL dan stopere evrilecek yaşta; Dessaily başta olmak üzere çok sayıda örneği var. Denenebilir, biraz yontulması lazım tabii...Alınırsa, hiç olmazsa birkaç aylığına akıl hocası olarak Ujfalusi getirilse şahane olur; diğer stoper ve beklere de çok şey öğretebilecek biri...Ha stoperde olmadı, Hocanın favori dizilişlerinden 4-1-4-1 de defans önünde oynar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt