Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
- Bruma
- Telles
- Carole
- Luyindama
- Marcao
- Mostafa Mohamed
- Sacha Boey
- Alexandru Cicaldau

Scout transferleri… Bruma’yi 13 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Sociedad) ile toplam 16.9 milyon kasaya koyduk, 3.9 milyon euro kar. Telles’i 6.15 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Inter) ile toplam 8.65 milyon kasaya koyduk, 2.5 milyon euro kar. Carole’u 1.5 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Sevilla) ile toplam 1.1 milyon euro kasaya koyduk, 400 bin euro zarar. 4 milyona aldigimiz Marcao’ya 10-12 milyonluk teklif gelmisti. Bir tek Luyindama transferinde zarar edecegiz gibi duruyor. O kotu sakatligi yasamasaydi daha farkli olurdu.

Her zaman dedigim gibi scout transferlerinden zarar gelmez, yeter ki maasi dusuk tutalim ve oyle fazla abartili bonservis odemeyelim. Sacha Boey 1 milyona alindi, yillik 400-500 bin euro kazanacak, 20 yasinda, Rennes alt yapisindan, tutmazsa ne kaybederiz? Tutarsa hem iyi bir sag bekin olur, hem de satisindan iyi para kazanirsin.

Seneye sözleşmesi biten önemli oyuncular var. Şimdiden kapmak lazım. Amartey ve Coman gibi.

Yalnız bu adam geri baya geliyor. Psv 2. maçında baya koştu geriye
Ceza sahasına top gelmeyince, o da topa doğru gidiyor; iyi niyetinden ve gayretinden hiç şüphem yok ama ya patır kütür faul yapıyor, yahut topu kazansa bile doğru tercih ve uygulama ile topu takımında tutamıyor çoğunlukla. Ceza sahasında buluştuğu toplarda da diğer oyunculara iyi servis yapabildiğini söyleyemem. Tek forvetli sistemle oynayan takımın santrforu böyle olmaz...

- Bruma
- Telles
- Carole
- Luyindama
- Marcao
- Mostafa Mohamed
- Sacha Boey
- Alexandru Cicaldau

Scout transferleri… Bruma’yi 13 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Sociedad) ile toplam 16.9 milyon kasaya koyduk, 3.9 milyon euro kar. Telles’i 6.15 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Inter) ile toplam 8.65 milyon kasaya koyduk, 2.5 milyon euro kar. Carole’u 1.5 milyona aldik ve satisindan kiralik bedeli(Sevilla) ile toplam 1.1 milyon euro kasaya koyduk, 400 bin euro zarar. 4 milyona aldigimiz Marcao’ya 10-12 milyonluk teklif gelmisti. Bir tek Luyindama transferinde zarar edecegiz gibi duruyor. O kotu sakatligi yasamasaydi daha farkli olurdu.

Her zaman dedigim gibi scout transferlerinden zarar gelmez, yeter ki maasi dusuk tutalim ve oyle fazla abartili bonservis odemeyelim. Sacha Boey 1 milyona alindi, yillik 400-500 bin euro kazanacak, 20 yasinda, Rennes alt yapisindan, tutmazsa ne kaybederiz? Tutarsa hem iyi bir sag bekin olur, hem de satisindan iyi para kazanirsin.

Ekli dosyalar

• images (11).webp
    images (11).webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 61
- Diagne gidecek mi?

Fatih Terim: "Transfer dinamik bir süreç. Bitinceye kadar kimse ne yaptığınızı bilemez. Benim listem üç kişide var. Bende de duruyor. Her an gidebilir düşüncesi vardı Diagne ile ilgili."

Okan sivarsa neyapacaksin hocam. Sınır var Fatihle mi devam edecegiz Muslerayi birsey olsa gerçi o da beni sinirlendirdi psv maclarinda

Beni de acayip cildirtti ama su an Muslera'yi kesecek yerli kaleci yok. Okan hele o seviyelerden cok ama cok uzak.

Fatih zaten Süperlig seviyesinden bile uzak.

Taylan çift kalede yer almış
Conson karşısında izleyebiliriz

Fatih Terim: "Bir örnek vereyim. Haaland'ı biz U20 turnuvasında izlettik. Ümit ve Necati Hoca'yı gönderdim. Beni aradılar maçtan. 'Hocam tüm scoutlar burada. Elimizi çabuk tutmazsak alırlar' dedi. O gün limitimiz olsaydı 8-9 milyona transferi bitirme noktasına gelecektik."

Fatih Terim: "Linnes ile birlikte aynı şehirden olduğu için Haaland ile iletişim kurmuştuk. Anlaşma noktasına geldik. Maalesef Norveç'ten hiç çıkmamış 20 yaşındaki bir oyuncuya o dönem 8-9 milyon versek, neler olabilirdi Türkiye'de, tahmin edin. Şimdi 150 milyon euro"

Beni de acayip cildirtti ama su an Muslera'yi kesecek yerli kaleci yok. Okan hele o seviyelerden cok ama cok uzak.

Fatih zaten Süperlig seviyesinden bile uzak.
Türkiye liginde kesecek 1 2 kaleci vardır yine. Muslera derbilerde oynasın. Diğer maçlarda yerli kaleci opsiyonu kullanılabilir. 3 yabancı orta saha kullanmak icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt