Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.179
- 5.688
- 1.983
Benim anlamadığım hocanın açıklamaları tam olarak yok mu hep yarım yamalak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel açıklama. Kulübün Luyindama' ya mentör desteği sağlaması lazım. Tabii kendisinin, her hatasında adamı rencide edici hareketler yapmaktan kaçınması daha öncelikli bir mevzu...Fatih Terim: “Luyindama olağanüstü oynarken, çaprazının kopması, onu 6-7 ay geriye attı. Her gün daha iyi olacağını düşünüyorum. Stoper almayı düşünüyorum. Şu an yabancı stoper almayı düşünmüyorum.”
Luyindama’dan memnunum demiş o yüzden istemiyodur diye yazıldı sandım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
+Onyekuru tarzı sprinter bir oyuncu da yok (Sekidika'nin nefesi yetmiyor)çalım atip adam eksiltebilecek tek topçu yok kadroda:crushed:
Galasevgisi tarihin en büyük duyumcusu hocanın kendisi olsa bu kadar olur
Gitmiş herhaldeTercüme edecek biri varmi, bisey anlamadim
Galasevgisi tarihin en büyük duyumcusu hocanın kendisi olsa bu kadar olur
Güzel açıklama. Kulübün Luyindama' ya mentör desteği sağlaması lazım. Tabii kendisinin, her hatasında adamı rencide edici hareketler yapmaktan kaçınması daha öncelikli bir mevzu...
üstat kafa bulma bizleCicaldu ve Berkan geçer adam
Yabanci stoper almayi dusunuyorum demis, bazi haber sitelerinde “almayi dusunmuyorum” yaziyordu ama dogrusu yabanci stoper almayi dusunuyor.Güzel açıklama. Kulübün Luyindama' ya mentör desteği sağlaması lazım. Tabii kendisinin, her hatasında adamı rencide edici hareketler yapmaktan kaçınması daha öncelikli bir mevzu...