Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadığım hocanın açıklamaları tam olarak yok mu hep yarım yamalak

Fatih Terim: “Luyindama olağanüstü oynarken, çaprazının kopması, onu 6-7 ay geriye attı. Her gün daha iyi olacağını düşünüyorum. Stoper almayı düşünüyorum. Şu an yabancı stoper almayı düşünmüyorum.”
Güzel açıklama. Kulübün Luyindama' ya mentör desteği sağlaması lazım. Tabii kendisinin, her hatasında adamı rencide edici hareketler yapmaktan kaçınması daha öncelikli bir mevzu...

Luyindama’dan memnunum demiş o yüzden istemiyodur diye yazıldı sandım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca bu konuda yola gelmesi lazim, bukadar yatirim yaptigimiz oyuncuyu bu denli yabana atamaz. Kötü, formsuz agir sakatlik gecirdi, adamin yaptigi hatalarda sürekli el kol ile üzerine gidilmesi mental olarak ciddi anlamda düsürdü herifi.

Sanırım 3 hafta içinde en fazla 1 adam gelir. Bunlar yine son günleri bekliyorlar belli

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

galasevgisine noldu ya öldümü herif 7-8 gündür yazmadı hiç

Güzel açıklama. Kulübün Luyindama' ya mentör desteği sağlaması lazım. Tabii kendisinin, her hatasında adamı rencide edici hareketler yapmaktan kaçınması daha öncelikli bir mevzu...

Mentör mu? Luyindama yas olarak takimin yarisinin amcasi olabilir. Mentör daha cok genc oyuncular icin kullanilmiyor mu?

Morutan için bonservisiyle ayrılanlar olursa mümkün ancak yine de rakam yüksek demiş. 7-8 bonservise Luyindama ve Diagne giderse olur demek istemiş bence.

Donk a iki maclik sözlesme yapilmasindan yanayim şikecilere koymakta üstüne yok adamin

Bir yerde luyindama yokken stopere ihtiyac yok demis.bi yerde stoper alacagiz demis galiba.neyse küfür edecegim artik.ne halt yiyosaniz yiyin baskanla hocam

bu sözleşmeleri kim yapıyorsa

IMG_3427.webp

Yabanci stoper almayi dusunuyorum demis, bazi haber sitelerinde “almayi dusunmuyorum” yaziyordu ama dogrusu yabanci stoper almayi dusunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt