Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ligi takip etmemek için yabancı sınırı bile yeterli, bu sene kural değişmezse gelecek seneden itibaren izlemem muhtemelen.

Kurallar ciddi şekilde katılaşacak, 21 yaş altı yerli oynatmak falan zorunlu olacak, sayı önce 7ye sonra 6ya inecek.
8 e herkes laf ediyor da asıl sıkıntı 2 sene sonra 6 olması.

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam yedi yedik, teknip ekip farkında değilmi? Transfer yapmayacağını soyledi mi yönetim? Eksik halen fazla, para kısıtlı ve halen kadroyu kuracağız diyorlar.

Galatasaray en son ne zaman ilk 5e girememiş?

Ne yapalım, tavsiyeniz nedir?

Hoca yı kovdun tamam, yeni ve genc yabancı getirdin, kadro halen eksik!

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
2019-20

Hocam umarım bu seneyi de topçuları mundar etmez.Mohammed konusunda tedirgin olmamak elde değil...Adam ilk geldiği zamanlarda tank gibi herifti ve şov yapıyordu.Sonrasında ne olduysa sıvamaya başladı.

Gedson gerçekten zor bir transfer;alamayacağız gibi görüyorum onu.Geçen senenin orjinal ortasahaları sene başı:
Taylan
Etebo
Belhanda bunlara göre nasıl kötü şu an aldığımız:
Berkan
Cicaldau
Aytaç
ve elimizde bulunan Taylan; buraya 1 tane daha Gedson profilinde oyuncu alındığı zaman geriye kalan süsleme olur ortasaha umarım da olur.
Onyekuru kayıp filan değil son maçlarda sakatım deyip duran, bizi gol lazımken yalnız bırakan topçuyla işimiz yok kaldı ki senin daha öncelikli bölgelerin var transfer için 5m u ben ortasaha ve sağ ön için kullanılmasından yanayım Onyekuru'dan önce. Halil kayıp mı değil mi bunu BAY'ın performansı gösterecek o yüzden o konuda beklemek lazım. Katılıyorum 5-6 transfere ihtiyacı var ama geçen seneden kötü değiliz. Bugün daha 1 ağustos ve 4 tane bonservis vererek (BAY,Cicaldau,Sacha,Berkan) 3 tane bonservisi elinde(Alpaslan(hiç ısınamadım buna), Aytaç ve PvA ) yı aldılar.
1-2 maç izleyelim oyle konuşalım ben hala orta sahamizin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.kadro kalitemiz gerçekten kötü zaten transfermarkt baktığında GS fener,bjk, Trabzon'dan daha geride.ben ligdeki büyük takımlar içinde en kötü orta sahanın bizim olduğunu düşünüyorum.

Yalnız transferlerin lige yetişmesi lazım agustus sonuna kadar oynayacağımız 4 maçın 3 tanesi deplasman ve içerideki maç da hatay ile..

Açıkçası ligi takip etmemek için yabancı sınırı bile yeterli, bu sene kural değişmezse gelecek seneden itibaren izlemem muhtemelen.

Kurallar ciddi şekilde katılaşacak, 21 yaş altı yerli oynatmak falan zorunlu olacak, sayı önce 7ye sonra 6ya inecek.
Gs bağımlılık üstat. Bırakamıyoruz. Ben birkaç kez denedim uzak kalmayı da bir şekilde yine takip ediyor insan. Bırakabilirsen tebrik ederim ve senin adına da sevinirim.

Muslera

Boey - Transfer - Marcao - Aanholt

Taylan

Transfer - Cicaldau - Berkan - Kerem/Baris

Mostafa

Hoca yabanci stoper almayi dusunuyorum dedi. Yabanci bir lider stoper ve adam eksiltebilen kreatif bir kanat oyuncu eksik.

Bu 11’de benim icin tek soru isareti orta saha, Cicaldau ve Berkan’in performansini merak ediyorum.​

1-2 maç izleyelim oyle konuşalım ben hala orta sahamizin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum.kadro kalitemiz gerçekten kötü zaten transfermarkt baktığında GS fener,bjk, Trabzon'dan daha geride.ben ligdeki büyük takımlar içinde en kötü orta sahanın bizim olduğunu düşünüyorum.
Tm değerlerinin özellikle TR de adil olmadığını biliyorsun değil mi? ayrıca TM değerleri bir şey ifade etseydi Seri,Lemina,Nzonzi geldiği sene Nisan'da şampiyon olmamız lazımdı.

Tm değerlerinin özellikle TR de adil olmadığını biliyorsun değil mi? ayrıca TM değerleri bir şey ifade etseydi Seri,Lemina,Nzonzi geldiği sene Nisan'da şampiyon olmamız lazımdı.
Hepsi kiralık geldi.bonservisleri ile gelseydi ben o sene farklı.olacagini düşünüyorum.degerler yinede bir şey ifade ediyor bence.genellikle değerleri yüksek olan takımlar şampiyon oluyor.istisnalar haricinde.

Gs bağımlılık üstat. bırakamıyoruz bırakana helal olsun
Sigarayı bıraktım, alkolü de azalttım, bir çok bağımlılığımı yendim ama şu ligi izlemeyi bırakamıyorum.
Yani her seferinde bize oynanan oyunları falan görünce, iğrenç maçları izleyince yeter artık izlemeyeceğim diyip 1 gün sonra hafta sonu olsun da maçımızı izleyelim diye bekliyorum.
Kız arkadaşım yanımda önemli bir şey anlatırken bile morutan olur mu morutan olmazsa alternatif oyuncular kimler falan filan diye düşünüyorum.
Cidden sabah kalkıp akşam yatana kadar düşünüyorum desen abartmış olmam herhalde.

Onyekuru"yla Mohammed'I Jugen Klopp mu aldı getirdi? Bunlar geldiginde direkt katki verecek oyuncu mu diyordunuz? Hocayi elestirelim sonuna kadar.
1. Ilk PSV maci taktik hata
2. 2019 transferleri tam fiyasko. Pas takimi olucaz diye Nzonziler Seriler Babel ler
3. Gomis'in gonderilmesine onay verilmesi

Ilk aklima gelenler. Elestirecekseniz altini doldurun ki iyi niyetinizden suphe etmeyelim

Sigarayı bıraktım, alkolü de azalttım, bir çok bağımlılığımı yendim ama şu ligi izlemeyi bırakamıyorum.
Yani her seferinde bize oynanan oyunları falan görünce, iğrenç maçları izleyince yeter artık izlemeyeceğim diyip 1 gün sonra hafta sonu olsun da maçımızı izleyelim diye bekliyorum.
Kız arkadaşım yanımda önemli bir şey anlatırken bile morutan olur mu morutan olmazsa alternatif oyuncular kimler falan filan diye düşünüyorum.
Cidden sabah kalkıp akşam yatana kadar düşünüyorum desen abartmış olmam herhalde.
+1
günün her saniyesi aklımda rumen velet. gelmezse shaqiri de yaşadığım üzüntünün benzerini yaşayacağım😔

Bu arkadaşlar dan mantık bekleme, art niyetli yorumlar bunlar.

Zaten 3 tane sol kanat var, bir tanesi mecburen yerli olacak.

Neden 5 kuru ya verelim, hele orta saha ve sağ kanat boşken?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yani ben anlamıyorum 3 yerlili kadro yapmakta bile zorlanıyoruz sol kanadı banko yerli görmemize rağmen. Berkan-Taylan orta sahasından emin olamıyoruz. Hala daha 5 milyon neden verilmedi Onyekuru gibi adama diye tepki göstermek çok ezbere geliyor. Yapsınlar madem Onyekuru'nun olduğu bir 11, 3 yerlili görelim. Sonra çıkıp bu kadroyla mı şampiyonluğa oynayacağız denilecek.

Yabancı sınırının getirildiği an Onye'nin hikayesi bizim için bitmişti zaten. Onu geçtim, sanki bedavaydı da alınmadı yav. 5 milyon euro az mı? Takım yenilenme sürecinde, her mevkiye topçu lazım. Sol kanat bizim için ilk etapta lükse kaçıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt