Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gs bağımlılık üstat. Bırakamıyoruz. Ben birkaç kez denedim uzak kalmayı da bir şekilde yine takip ediyor insan. Bırakabilirsen tebrik ederim ve senin adına da sevinirim.
Bırakırım ya ben istesem, geçen sene kesinlikle takip etmezdim de virüs yüzünden sosyal hayat sınırlanınca çıkamadım sarmaldan.

Digiturku kapattırırsam oturup linkten ya da iptvden maç izlemem zaten.

Muslera

Boey - Transfer - Marcao - Aanholt

Taylan

Transfer - Cicaldau - Berkan - Kerem/Baris

Mostafa

Hoca yabanci stoper almayi dusunuyorum dedi. Yabanci bir lider stoper ve adam eksiltebilen kreatif bir kanat oyuncu eksik.

Bu 11’de benim icin tek soru isareti orta saha, Cicaldau ve Berkan’in performansini merak ediyorum.​
taylan'a güvenmiyorum şahsen umarım halili alırız başka türlü içinden çıkamayız çünkü işin

Açıkçası ligi takip etmemek için yabancı sınırı bile yeterli, bu sene kural değişmezse gelecek seneden itibaren izlemem muhtemelen.

Kurallar ciddi şekilde katılaşacak, 21 yaş altı yerli oynatmak falan zorunlu olacak, sayı önce 7ye sonra 6ya inecek.
Bu kulupler bu nihati tutarlarsa mustehaktir

Biraz hava değişsin.
İngiltere Futbol Birliği’nin (The FA) futbolcu sağlığına yönelik başlattığı ‘kafa vuruşu’ çalışmasına ilişkin son karar, kurumun resmi internet adresinden paylaşıldı. İngiltere Premier Lig, Kadınlar Süper Ligi, EFL, Ulusal Lig ve diğer liglerin ortak katılımıyla yapılan çalışma sonucunda, antrenmanlardaki kafa vuruşunun sınırlandırılması uygun görüldü.

“Her futbolcunun 10 hakkı var…”​

Kafa vuruşu nedeniyle futbolcuların emeklilikte demans tehlikesi yaşamasından ötürü antrenmanlardaki kafa vuruşu sayısına sınırlama getirildi.

Fatih Terim: "Mario Rui benim listemde hiçbir zaman olmadı. Alex Moreno’yu istedik, Betis vermedi. Hala vermedi. 6 aydır, daha evvelden temasa geçmiştik."

Fatih Terim: "Gedson transferi centilmenlik olarak onlar oynatmak istediklerini, vermek istemediklerini söylediler. Transfer dinamik bir iştir. Yarın başka bir kapı açılabilir. Nasıl bize geçen sene verdilerse bu sene de faydalanmak istediklerini söylediler."

Fatih Terim: "Avrupa’nın birçok yerinde 1 Eylül’de transfer sezonu kapanacak. Bizim 8 Eylül’de kapanacağı için 7 günümüz var. Bu 7 günde umarım bir veya iki fırsat transferi yapmak imkanımız olur. Olacağına da eminim. Öyle hissediyorum."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt