Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.209
- 39.467
- 3.993
Kahvaltıya katılan muhabirlerin iq seviyesi ölçülmüş muhtemen ve malları içeri alınmış 2 saat yemek yiyip sordukları isim sayısı 2 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanin her istedigi olacak diye bisey yok Galatasarayin bi futbolcuya o kadar para verecek durumu yok.Marcao, Diagne,Luyin satilir 20 mil.eu.gelir elde edersin o zaman korkmadan bas parayi tutmasada bisey kaybetmezsin ,cepten yememis olursun ama simdi cok riskli .Cici'ye de cok para verdik.hoca çok istiyor
Mezzala oynayabilecek orta saha yok ki. Bu role en yakın isim Ömer BayramHoca 3 tane b2b/mazella ile oynayacak herhalde ortasahayı röportaja göre.
Hiçbir mantığı yok
Umursamayan oyuncuları gondeceksin buna kaleci dahil!!Umursamiyorsa başka şeylerle uğraşsın.
Mezallamazella nedir yav doğrusunu unuttum
Berkan yapabilir.Mezzela oynayabilecek orta saha yok ki. Bu role en yakın isim Ömer Bayram![]()
Biraz daha bekleyelim bakalım. Kaleci istemiyorum demesi saçma olmuş. Sınır varken elinde opsiyonun olması lazım transfer yapmayacaksan Okani tut elinde ben çok begenmedim o başka. veriyorsan yerine birini alHatirlayabildigim tek fırsat transferi halildir mohammed-falcao-babel hatta oğulcan gibi alternatifleri olmasına rağmen alındı.... Sen kadrondaki eksikleri doldurursun fırsat çıkar o adamın iyi katkı vereceğini düşünürsün alır gelirsin biz genelde hayati eksikleri son ana bırakıyoruz
Jesse de olur hem de sağ kanat koyarlar morutanin yerineNijeryali milli oyuncu ozonwafor +6 milyon euro
Muhtemelen onları onerecekler diğerlerinin maaşı karşılayamazlarJesse de olur hem de sağ kanat koyarlar morutanin yerine
Musleraya kızdım ama gonderilsin demem. Sadece sınır varken Muslerayi zorlayacak yerli lazimUmursamayan oyuncuları gondeceksin buna kaleci dahil!!
Sizce Barış bey?
Kurucumuz Ali Sami Yen Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."
ozonwafor koruma olarak gider herhaldeNijeryali milli oyuncu ozonwafor +6 milyon euro