Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca çok istiyor
Hocanin her istedigi olacak diye bisey yok Galatasarayin bi futbolcuya o kadar para verecek durumu yok.Marcao, Diagne,Luyin satilir 20 mil.eu.gelir elde edersin o zaman korkmadan bas parayi tutmasada bisey kaybetmezsin ,cepten yememis olursun ama simdi cok riskli .Cici'ye de cok para verdik.

Hiçbir mantığı yok

Hatirlayabildigim tek fırsat transferi halildir mohammed-falcao-babel hatta oğulcan gibi alternatifleri olmasına rağmen alındı.... Sen kadrondaki eksikleri doldurursun fırsat çıkar o adamın iyi katkı vereceğini düşünürsün alır gelirsin biz genelde hayati eksikleri son ana bırakıyoruz

Falcao belki gidebilir ama feghouliyi kimse almaz bir senelik maasini aciktan odersek anca gider

Hatirlayabildigim tek fırsat transferi halildir mohammed-falcao-babel hatta oğulcan gibi alternatifleri olmasına rağmen alındı.... Sen kadrondaki eksikleri doldurursun fırsat çıkar o adamın iyi katkı vereceğini düşünürsün alır gelirsin biz genelde hayati eksikleri son ana bırakıyoruz
Biraz daha bekleyelim bakalım. Kaleci istemiyorum demesi saçma olmuş. Sınır varken elinde opsiyonun olması lazım transfer yapmayacaksan Okani tut elinde ben çok begenmedim o başka. veriyorsan yerine birini al

mevkileri sorsalarmış keşke

ozan kabak mümkün mü merak ediyorum mesela

Umursamayan oyuncuları gondeceksin buna kaleci dahil!!
Sizce Barış bey?

Kurucumuz Ali Sami Yen Maksadımız İngilizler gibi toplu bir halde oynamak, bir renge ve bir isme malik olmak ve Türk olmayan takımları yenmek."
Musleraya kızdım ama gonderilsin demem. Sadece sınır varken Muslerayi zorlayacak yerli lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt