Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Löl Terim icin 25 yasi bile cok genc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleykum selamSlim aleykoum
Kulüp resmi sitesinden yapılan uzun paylaşımı çok beğendim.![]()
yapabildiğimizi bu dönem yapamadığımızı seneye kan emicilerden kurtulunca yapacağız98-2000 arası önde baskı ve ps oyunu gibi bi takım hedefliyorum demiş hoca. Bir transfer döneminde halledebileceğimiz bir şey değil o. Çok özel bi takımdı, o kalitede topçular almak mevcut şartlarda zor gibi
Şimdi tek beklentim, ucuz yollu tecrübeli bi stoper, gedson kiralık veya muadili bir os ve skorer yaratıcı bi kanat şart. Bu 3 transfer gelse baya baya toparlanır takımyapabildiğimizi bu dönem yapamadığımızı seneye kan emicilerden kurtulunca yapacağız
gedson,halil,morutan + d.luizŞimdi tek beklentim, ucuz yollu tecrübeli bi stoper, gedson kiralık veya muadili bir os ve skorer yaratıcı bi kanat şart. Bu 3 transfer gelse baya baya toparlanır takım

Halili unuttum evet kesin gelmeli. Bence bizim oyun tarzımıza daha uygun gibi. Mohamedi doğru düzgün kullanamıyoruz adamı köreltiyoruz yawgedson,halil,morutan + d.luiz![]()
Eşek olan d.luiz mi?gedson,halil,morutan + d.luiz![]()
laf olsun diye ywEşek olan d.luiz mi?
En son kufrediyordu buna macta