Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.844
- 73.357
- 5.188
Bu manyak becali silah dayar yine de sözleşmeyi uzattırır morutana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Millet haksız mı?hoca düzenli olarak transferlerde başarısız oluyor.Takim korner,frikik onu geçtim taç kullanamiyor.FT hepimiz severiz ama hoca ciddi anlamda formsuz.Milletin tek dileği şu anda hocanın aldığı topçuların kötü performans vermesi. İlk kötü performanslarında ortalığı yangın yerine çevirecekelr
Kim beğenmiyor gedsonu?Bu Gedson niye begenilmiyor anlamiyorum. Sorsan herkes kosan 10 numara istiyor veya 6 numara gibi sert mucadeleci oyuncu istiyorlar. Bence defansif olarak muazzam oyuncu. Top 10 takimlarina karsi %1 dahi sansimiz olacaksa Gedson gibi birine ihtiyacimiz var ama yaninda Taylan degil.
Lemina - Gedson orta sahasi kurulsaydi Avrupa'da bile kolay kolay gol yemezdik. Tabi Lemina'yi bilindik diye ornek verdim. Bence almayarak cok buyuk hata yaptik. Neyse az da olsa hala umudum var.
Millet haksız mı?hoca düzenli olarak transferlerde başarısız oluyor.Takim korner,frikik onu geçtim taç kullanamiyor.FT hepimiz severiz ama hoca ciddi anlamda formsuz.
tanase ve coman da sözleşme uzatmaya yanaşmıyormusBu manyak becali silah dayar yine de sözleşmeyi uzattırır morutana
Devrim yapacaklar demek ki. Bu manyağın elinden birlik olmadan kurtulamazşar zatentanase ve coman da sözleşme uzatmaya yanaşmıyormus
Coman'ın ilk dönemlerini hatırlıyorum, maçını izlemesem de herkes konuşuyordu videolarda falan topla akışı ve şutları iyidi, Onyekuru'nun akıllı halini düşün.Onun comana yaptığını bu çapsız da abdulkadire yaptı. Hayatıyla oynadı çocuğun resmen
Coman'a 30 istiyordu yav, Man için de 30 deyip 15ten aşağı satmam diyordu sonradan.Çok amatör bence yav
10 milyon diyeceksin diyeceksin sonra biz 10 milyona alacak mıyız peki o futbolcuyu
Transferin başında Albayrak olsa neyse... biraz korkardım ama bu yönetimden hiç beklemiyorum 10 milyonu şak diye vereceklerini
Yapılan açıklamalar da gayet güzel bence 'resmi teklifimiz yok' 'bu paraları vermeyiz' vs ...
Doğru olan bu
Coman'ın ilk dönemlerini hatırlıyorum, maçını izlemesem de herkes konuşuyordu videolarda falan topla akışı ve şutları iyidi, Onyekuru'nun akıllı halini düşün.
2 senedir falan izlemedim ama sönmüş.
Morutan için inş gider demesi bile çok şeyi gösteriyor bence.
Sonra da Dennis Man çıktı o iyi kurtardı kendini.
Geçen sene şu maçta çok iyi oynamıştı ama sonraki turu geçemeyip yine Avrupa yapamamışlardı.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi