Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes falcao feg babel cagne giderse transfer gelir diyorda. Bu 4luden bi giderse cagne gider. Diger 3un 1 sene sözlesmesi kalmis zaten bizdeki parayi da baska bi yerde alamazlar. Anlasip fesh etmezsen gönderemezsin. Bu sartlarda pek transfer beklemiyorum. Bi sag acik bir orta saha belki bir de stoper gelir, onlarda dönem sonuna dogru gelir. Lige eldeki kadroyla girecez buyuk ihtimalle. Insallah fazla puan kaybetmeyiz
Evet, aynen öyle yapacaksın işte...Keşke bizde aldıklarına yakın ücretle 2 yıllık sözleşme teklif eden birileri çıksaydı da bu illetlerden fesih bedeli ödemeden kurtulabilseydik. Ama bu olamadığına göre, bir miktar para ödeyip işi bitirmek de bir seçenektir. Mesela Flcao' ya 2, Feghouli' ye 1.5 gibi miktarlar teklif edilip, kadroda düşünülmedikleri net şekilde söylenirse, kabul etmelerini muhtemel görüyorum. Babel için de geçerli olabilir ama o diğer ikisi gibi fiilen emeklilik moduna girmiş değil; ihtiyaç duyulabilir, giderse de kulüp bulması daha kolaydır...

''Zararın neresinden dönersen kardır'' yahut borsa tabiriyle ''Kolu kesmek'' hesabı yani...

Melo 45 yaşında olsa gene isterim.
Sahada olsa da olmasa da ortaya koyduğu ruh , psikolojik üstünlük inanılmaz.
1-2 sene önce bir maçına denk gelmiştim hala tank gibi oynuyordu. İnanamamıştım.
Arda'nın olduğu yerde Selçuğun 5 sene bitikleri oynadığı yerde 1 sene Melo oynar neden olmasın.

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sanki defansif değil de kanat oyuncusu gibi geld. Hep kanatta pozisyon alıyor videolarda

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tam bir ''Mezzala'' diyorsun yani?..(Fırsattan istifade, yeni edinmiş olduğumuz bilgiyi satalım hemencecik! :emrah: :cigara:)...

Fatih Terim: “Hauge, o da bizim portföyümüzdeydi. Moder, Polonya’da yakaladığımız oyunculardan biri. Onu çok istedik. Sonra milli takımda oynadı değeri birden arttı. Brighton 11 milyon Euro verdi. 11 milyon verdi ve ocak ayında oyuncuyu kulübe bıraktı. Bakın, Brighton. Diğerlerine gelmiyorum. Rekabet ortamını anlatmak istedim. Bunlarla rekabet ediyorsunuz. Bunlardan biz çok buluyoruz.”
Scout işini bir önceki adımda yapmaya calismak gerek Luyindama için 8 milyon Euro değilde bir sene önce bulup 250 bine alabiliyorsan basarilisin 11 milyon verip almislarsa demek ki sen bulmamissin herkesin haberi varmış ...

Becali: "Benim oyuncularım kız arkadaşlarıyla çok sık sevişiyor. Bu yüzden son haftalarda iyi futbol oynayamıyoruz. Ancak lider Cluj'a bakın. Onların futbolcuları haftada 1 kez sevişiyor. Böylelikle Cluj futbolcularının performansları daha üst düzeyde oluyor."
Rizespora falan başkan olacak profil de bir adam ...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tabi ki uyruk çok önemli ama Modric o turnuvada acayip oynamıştı çok beğenmiştim..Hatta ardayla kıyası vardı o zamanlar daha ofansif bir oyuncuydu
Tottenham'da da sol kanat oynadı uzun süre zaten.

Eyvallah özeldi de yetiştirilme ve karakter farkı bambaşka noktalara götürdü. Arda doğru kariyer yönetimi olmamasına rağmen Atletico'nun yükseliş dönemindeki mihenk taşlarından oldu.

Karakterini de zerre sevmem ama durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt