Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.379
- 2.270
- 2.278
Tahminim giden olmazsa eylule kadar bi stoper gelir. son 1 hafta sag acik orta saha kovalariz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nerden izliyorsun
Bugün onları söyleyen yarın Sacha'yı 7-8 milyona satsan işte sistem bu abi hep bunu yapmalıyız diyecek ...Dışardan al potansiyel gördüğün ucuz adamları ilk etapta kendi bünyemizde oynatamayabiliriz bunu anlarım pilot takım uygulamasına geç örneğin Chelsea her sene 20-25 adam kiraya veriyor yine M.City örneği var adamlar Denayeri , Enes Unali hiç oynatmadan kar ederek sattı ...Bu da pek mümkün değil malesef bizim ülkede ki büyük kulüplerde. Sacha'yi aldık 1m'e adamlar eee bu çok ucuz demek ki çöp diyorlar oyuncuya sövüyorlar. Ne kadar aptal bi zihniyet
Ayni şekilde her sene, her takım şampiyonluk beklediği için çok yüksek bi performans beklentisi oluyor taraftarın. Bu da o 200b euroluk aşamada ki, gelişiminin daha en başında olan oyuncuyu almayı zorlaştırıyor. Oyuncu içinde zor bir durum tabii bu saçma baskı ortamı.
Ozan'a penaltı yaptırdı diye sövmeyen kalmamıştı
td de mi becali bunların
evet maalesef zaten sparta ve feyenoord ayni sehirin takimi onlarin da bu firsatini kacirmiyacagini dusunuyorum ama futbolcunun tercihi hollanda disina cikmak yani biz istersek bizi kolay tercih eder ama bizlede haberler iyice azaldi onu adi ile.Vallaha mı?!..Çok beğenmiştim; öyle 3 milyon gibi fiyatlara kaçırır, başka işe yarar birini de alamazsak üzülürüm...
Harroui berkanin sozlesme fotolarini begenmis,berkanida takip etmiyormus ilginc..Feyenoord taraftari Harroui nobeti tutuyor
herifi bi istesek gelmeye hazirda , sanirim ucuncu alternatifimiz filan ben hocanin halen Gedsonu bekledigini dusunuyorumHarroui berkanin sozlesme fotolarini begenmis,berkanida takip etmiyormus ilginc..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bugun semih'e baklava sisteminde morutan oynar mı diye soracaktımmuslera
sacha-stoper-marcao-pva
berkan-gedson/harroui-cica
morutan
halil-mostafa
nasıl olur acaba merak ediyorum doğrusu tabi transferler yapılırsa
morutan serbest oyun kurucu olarak oynar mı sen iyi bilirsin @Yusuf Kara
Keşke keşke keşke geri gelse.
Galatasaray'da gördüğüm en iyi merkez orta saha oyuncusuydu.
Bir orta sahada olması gereken her şey vardı.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi