Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence basit bakıyorsun olaylara.

Falcao bu sene oynamazsa ve sakatlanıp durursa kimse kontrat vermez.

Feg de yeni kontrat için kesinlikle uğraşır.
Artik hoca bunlari karsisina alip konusma yapmasi lazim, sizi dusunmuyorum, kalirsaniz 1dk sure bulamazsiniz diye. Hoca konusmadigi surece yata yata alirlar paralarini

Fegin ugrasacak hali kalmamis yav insallah defolup gider. Adamin isine saygisi yok ugraşsa ne olacak. 3-4 senedir bizde toplasan 1 tam sezon iyi oynamisligi yok adamin

Hoca bence morutani çok istiyor ama becalinin nasıl bir üç kağıtçı olduğunu bildiği için ağırdan alıyor olursa olur modunda belki morutana kırmızı ye demiş bile olabilir

2-3 adam gitmeden oyuncu gelmez. Sağ açık, stoper ve orta saha alınacak belli ki ama çok acil durum değil, yonetim beklemede haklı şu an, acil ihtiyaçları aldilar. 5 transfer yaptık. Orta saha gedson beklenir 2 hafta daha sonra alinir, stoper de fırsat transferi yapacaz gibi ama sağ açık muhtemelen para harcayacaz.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar maçı seyrediyorum umarım bahsi geçen rakamlara felan çıkılmaz morutanda fcsb çok vasat bir takım ve bizim ligde ancak 10. sıra altı olur enfazla kötü takımın vasat üstü topçusu bize gelmez bence bu haberler hedef saptırma bize bu kadar para vermişken majör lig oyuncusu ve hızlı bir adam lazım kesinlikle hayal kırıklığına uğrarız daha çok zamanı var morutanin ama bizim o kadar sabrımız yok emin olun bizim sekidika dahi o ligde fark yaratır net şekilde maçta dahi spiker top morutana gelince Galatasaraya gidecek diyor enteresan biz bu oyunlara gelmeyelim olursa max 3 milyon verilir üstü oyuncuda da baskı yaratır bizdedir hayal kırıklığı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt