Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda başka milliyetten olsa 30a giderdi. Aynı dönemin topçusu Modric 2008de 21 milyon euroya gitmişti Tottenham'a.

19unda ŞL'de Liverpool tokatlayan başka topçu çıkaramadık ondan sonra.

Olayı da yetenek değil özgüvendi.
Arda ilk defa a takımla oynadığı, 60'da girdiği ankaraspor deplasmanı dahil her rakibi tokatlamıştı aşağı yukarı, her maç 2-3 kişinin arasından çıkardı banko, son adama bacak arası yapıp kaleciye feyk atıp boş kaleye yuvarladığı konya maçı falan da hala aklımdadır. Bizim nesilin gördüğü en büyük wonderkiddir sanırım. Şansına zayıf kadrolarla oynadı genelde, orta saha bekler falan leşti hep. Atleticoya gittiği sene melo-selçuk-elmanderli kadroda acayip işler yapabilirdi aslında tam kıvama gelmişti çünkü.

Min jae ismi mi çıktı? Youtube da videosu denk geldi de. Çok iyi videosunda. Bilgisi olan var mı?

Araujo bu kim bilen varmı

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hızlı, teknik, dikine top sürebilen, rakibinin üstüne üstüne gidebilen bir kanat. Sözleşmesi bitiyormuş ama yolu buralara düşer mi bilmiyorum. Taraftar çok sever gelirse. En büyük sıkıntısı topu ayağından ne zaman çıkartması gerektiğini hala bilmiyor. Maç içinde arka arkaya çalım deneyip 3 top kaybı yapabilir ama dördüncü denemesinde de skoru değiştirebilir. Benim sevdiğim, az buçuk maçlarda da izlediğim biri isim ama muhtemelen Morutan'a karşılık bakın istediğimiz fiyata inmiyorsanız alternatifi var demek için piyasaya salınmış bir haber gibi geliyor bana.

Bu Min Jae'yi Pereira Fener'e istiyor olmasın? Twitlerde ismi belli olmayan bir Türk takımı istiyor diyorlar. Pereira Çin'deyken beğendiyse aldırmak istiyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt