Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:red:Araujo gelmesine bi moka yaramior.
6 milyona yaziki olur.
Aynen sağ bekin kim olduğu önemli değildi Arda varsa geçer her türlü diyordum her maç öncesiArda ilk defa a takımla oynadığı, 60'da girdiği ankaraspor deplasmanı dahil her rakibi tokatlamıştı aşağı yukarı, her maç 2-3 kişinin arasından çıkardı banko, son adama bacak arası yapıp kaleciye feyk atıp boş kaleye yuvarladığı konya maçı falan da hala aklımdadır. Bizim nesilin gördüğü en büyük wonderkiddir sanırım. Şansına zayıf kadrolarla oynadı genelde, orta saha bekler falan leşti hep. Atleticoya gittiği sene melo-selçuk-elmanderli kadroda acayip işler yapabilirdi aslında tam kıvama gelmişti çünkü.
Bugun yapilan toplanti da mehmet ayan’in Bas köse de yani hoca’nin neredeyse yaninda oturmasi sacma olmus
demek ki izlemeden oyuncu almamak lazimmişŞaka maka morutan leş
kırmızı
lacivert
niğde anadolu
niğde anadolu
ollleey
Sırf bize gelmek için yapıyor. Şaka bi yana ne kadar yetenekli olursan ol takım olmadığın sürece bireysellik pek fayda etmiyor. Buda en bariz futbolda belli ediyor kendiniMaçı izleyenlere soruyorum. Morutan sizce sınıfı geçti mi ? Bence geçemedi.
Steau takım olarak çok kötü oynuyor. Son maçlara bakarsak oyuncunun kafası karışık net.Maçı izleyenlere soruyorum. Morutan sizce sınıfı geçti mi ? Bence geçemedi.
İyi iş yani bu takım bizim takımımız mı olacak? Her şeyini Galatasaray yada atayacağımız biri mi yönetecek? Böyle bir şey yapılmalıydı ama Teknik ekibini, sistemini ve hangi oyuncuların oynayacağını, idari kararlarını yani kısaca kulübün kontrolü tamamen bizdeyse işe yarar yoksa hiç bir işe yaramaz ki elimizde Işıtan Gün gibi biride var o o kulüpte idari sistemi falanda gayet iyi kurabilir.