Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morutan işi biter, dünkü maçıda izlediyse teknik heyet vazgeçmiştir, zaten oyun içi pasif kalması etkisizliği göze battı. Becali 10 milyonu hayatta bulamaz. Seneye belki 6-7e satar bir takıma ama bize verneyecek o paraya belli oldu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teixeira transferi de Falcao transferini andırıyor
En son geçen Kasımda oynamış diyorlar
Top oynamak isteyen adam gelir çıkar idmana oynar topunu
Bjk filan sevme ama takımlar bu tiplerin peşini bırakmalı
Katkı da sağlayabilir ama flört eder gibi ne lan sürekli kartal paylaş, souza payşaıyor sürekli

Ilk once birseye aciklik getirmek istiyorum. Burda bayaa bir topluluk Harroui'yi cok istiyor ve bazilari bunu Gedson'un yerine istiyor. Gedsonu isteseler bile, o olmazsa onun alternatifi olarak gorup olmazsa olmazi goruyorlar. Videodan super zaten. Burda canli izlemis olanlarin sayisi bir iki kisiden fazla degildir, ki belki o bile degil. Adam eksilten oyunculari biz cok severiz ve onun YT videosunda bol bol olan bu zaten. Ama bu Harroui o kadar iki yonlu degil, Gedsona gore. Gedsona gore defans ozellikleri cok daha az ve pasor olarakda oyunu yoneltmede Gedsonun yarisi kadar dominant degil. Yanlis anlasilmasin; ben bu oyuncuyu begeniyorum ve bize gelmesini isterim ama Gedsonun pozisyonuna degil. Gonul isterki yeter paramiz olsun, alalim sag tarafa Morutani ve Harroui'yi. Super alternatif olur oyun icindeki duzenlere gore oynatmak icin. Lutfen Gedsonla kiyaslamayin bu oyuncu, cok buyuk yanlis cunku. Surdan hem iki sene evvelin hem, cogu, bu senenin dizilisini gosterim size:

900

900

900

900

Daha fazla ilk onbir fotografi kolayca bulamadim ama videodanda gordugumuz gibi merkez orta saha oyuncusu degil zaten. Alinmalimi? Evet, ama orta sahaimiz icin degil.

Ilk once birseye aciklik getirmek istiyorum. Burda bayaa bir topluluk Harroui'yi cok istiyor ve bazilari bunu Gedson'un yerine istiyor. Gedsonu isteseler bile, o olmazsa onun alternatifi olarak gorup olmazsa olmazi goruyorlar. Videodan super zaten. Burda canli izlemis olanlarin sayisi bir iki kisiden fazla degildir, ki belki o bile degil. Adam eksilten oyunculari biz cok severiz ve onun YT videosunda bol bol olan bu zaten. Ama bu Harroui o kadar iki yonlu degil, Gedsona gore. Gedsona gore defans ozellikleri cok daha az ve pasor olarakda oyunu yoneltmede Gedsonun yarisi kadar dominant degil. Yanlis anlasilmasin; ben bu oyuncuyu begeniyorum ve bize gelmesini isterim ama Gedsonun pozisyonuna degil. Gonul isterki yeter paramiz olsun, alalim sag tarafa Morutani ve Harroui'yi. Super alternatif olur oyun icindeki duzenlere gore oynatmak icin. Lutfen Gedsonla kiyaslamayin bu oyuncu, cok buyuk yanlis cunku. Surdan hem iki sene evvelin hem, cogu, bu senenin dizilisini gosterim size:

900

900

900

900

Daha fazla ilk onbir fotografi kolayca bulamadim ama videodanda gordugumuz gibi merkez orta saha oyuncusu degil zaten. Alinmalimi? Evet, ama orta sahaimiz icin degil.
Sag kanat da denemez. Cm ve dm de toplam 90maci var sag kanat olarak 40 kusur. Sonuc alalim. Dönem sonuna verirlerse gedsonuda kirayalim

Screenshot_20210802-093357_Samsung Internet.webp

Perşembe oynayacağımız takım az gol atıp az gol yiyen bir yapıda sonuçlardan gördüğüm kadarıyla. Bakalım takım ne yapacak.

Bursada çok fazla göçmen olduğu için o çok övülen altinordudan çok daha potansiyelidir bursaspor ve burdaki takımlar. Bence pilot takım için bursada ki herhangibir takım seçilmeli
Pilot takım sorunlu bir ilişki.Şöyle söyliyim, anlaşma yapıyorsun, oyuncu yolluyorsun ama oynatmıyorlar, daha önce başımıza geldi.Biz artık satın alıp kendi teknik ekibimiz ile ligde tutunup gençlerimizi pişirelim istiyoruz.Bunu destekliyorum doğru bir model.Umarım becerebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt