Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

32 maç​

Defending​

Interceptions per game1.0
Tackles per game3.1
Possession won0.7
Dribbled past per game1.5
Clearances per game0.6
Error led to shot0
Error led to goal1
Penalty goals conceded0
biraz da buraya bakabilirz

Hollanda da yaşaman da pek alakadar etmiyo forumun çogunlugu da tc'de yorumlar geneli seviyesi belli.

Cok tatsiz bir tartisma tarzin var, renktas.

Bize merkez orta sahasi lazim, 4-4-2'nin sag kanadi degil. Adamin heatmapi bunu gosteriyor zaten.

Gecen sene 0 orta sahasizliktan böyle olduk renktas, orta sahada bol alternatif olsun
Hollandaligi gecen sezon pandemiden dolayi yarida kaldi. Ama neyse, oynamisligi var diye bizim en onemli mevkilerden birine koyalim ozaman? Adamin ozellikleri oraya bizim icin en azindan uygun degil.

Cok tatsiz bir tartisma tarzin var, renktas.

Bize merkez orta sahasi lazim, 4-4-2'nin sag kanadi degil. Adamin heatmapi bunu gosteriyor zaten.
sag merkez orta saha terim ztn destek olark kullanıyo hücüm bazlı degil destek bazlı ki statları da bunu gösteriyor.
bize merkez degil bağlantı b2b lazım 6 da lazım da yeterli bütçe şekil şukulmuz yok
evet tarzım çirkef olabilir.

sag merkez orta saha terim ztn destek olark kullanıyo hücüm bazlı degil destek bazlı ki statları da bunu gösteriyor.
bize merkez degil bağlantı b2b lazım 6 da lazım da yeterli bütçe şekil şukulmuz yok
evet tarzım çirkef olabilir.
E7pwNjFWYAIdU8S

Orda oyanayamaz demiyorum, kotu de demiyorum ama ozellikleri baska mevkide daha iyi olur diyorum ve Gedson ile kiyaslamak yanlis bence. Buraya koydugun floodda bunu gosteriyor zaten.

E7pwNjFWYAIdU8S

Orda oyanayamaz demiyorum, kotu de demiyorum ama ozellikleri baska mevkide daha iyi olur diyorum ve Gedson ile kiyaslamak yanlis bence. Buraya koydugun floodda bunu gosteriyor zaten.
gedson olssa zaten fazla düşünmeye gerek yok ama muadili oyuncuyu bulmak zor ve bulduğunda ucuz olması daha zor

Emre Taşdemir olmasın o

Akbaba. Giresun Başkanı DHA’ya açıklamış.

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı istediklerini ve cevap beklediklerini açıkladı. Karaahmet, Flavio ve Diabate konusunda ise Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını belirtti.

Akbaba. Giresun Başkanı DHA’ya açıklamış.

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı istediklerini ve cevap beklediklerini açıkladı. Karaahmet, Flavio ve Diabate konusunda ise Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını belirtti.

Karıştırmış olabilir Emre Taşdemir ile anlaşmışlardı hocanın kararını bekliyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt