Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.087
- 1.147
- 2.223
Giresun macina avrupa kupa maclariyla hazirlaniyoruz iste.Gene hazirlik maci oynamadan resmi mac oynayacaz.Amac ne cok merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun macina avrupa kupa maclariyla hazirlaniyoruz iste.Gene hazirlik maci oynamadan resmi mac oynayacaz.Amac ne cok merak ediyorum.
Beylerbeyi'nin yönetimi idari olarakta biz de miydi? Eğer başarılı olanacaksa idari yönetimde bizde olmalı Oranın başına hesap sorulacak bir Ceo getirilmeli ve Td, oyun taktiği tüm şeyleri bizim tarafımızdan belirlenmeli Beylerbeyi pek öyle olmadı bunda o dönemki yönetiminde sorumluluğu olabilir. O organizasyonu biz kurmayacaksa istenilen katkıyı yine alamayız.beylerbeyi'nden kurtulmak istiyoruz''
adnan polat, kulüplerinin bünyesinde bulunan tff 3. lig takımlarından beylerbeyi'ni ellerinden çıkartmak istediklerini de söyledi.
beylerbeyi'nin, alındığı tarihten itibaren kendilerinden 10 milyon dolar para aldığını açıklayan polat, ''beylerbeyi neden alınmış bilemiyorum. beylerbeyi'nin bize olan faydasını da göremiyorum. dolayısıyla burası kanayan bir yara. galatasaray'ın paf oyuncularının profesyonelliğe adım atması için alınmış burası herhalde, ama galatasaray altyapısından yetişen hiçbir futbolcu oraya gitmiyor. süper lig, bank asya 1. lig ve tff 2. lig kulüplerine gidiyor. bu beylerbeyi'nden yönetim olarak kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.
Bir iki entry sonra da 4.2 milyon dolara sattığımız söylenmiş kaynak gssözlük
Anladığım kadarıyla bu kulüp alınmış ama sonrasında ilgilenmemiş, baskı kurmamışız. Tdyi falan da bizim atayacağımız düzende, bizim dikte ettiğimiz sistem ve yolladığımız topçularla oynamaları sağlanırsa düzen işler.
Ver lan ozaman 3e, işi tatlıya bağlayalım.Becali: "Geçen yıl Morutan için 15 milyon euro istiyordum ama şu anda 3 milyon euro bile etmez." [@footbalista_]
5e el sıkışalım.Becali: "Geçen yıl Morutan için 15 milyon euro istiyordum ama şu anda 3 milyon euro bile etmez." [@footbalista_]
Korona,Alex'de önceki takımında ön elemelerde oynadığı için yazilamiyor.Gruplara kalırsak oynayabilir.Akbaba sakat mı
Melih renkdaş sen ticarete girme sakın.5e el sıkışalım.
Mevcut orta sahayla herhangi bi avrupa takimina ustunluk kurmamız cok zor. Umarım yanılırım da koyar geçerizKorona,Alex'de önceki takımında ön elemelerde oynadığı için yazilamiyor.Gruplara kalırsak oynayabilir.
2.5 milyon + 1.5 milyon bonus5e el sıkışalım.
Ölü fiyata o heriften oyuncu alamazsin rts. + herifin bu aciklamasi dogruysa muhtemelen satmayacakMelih renkdaş sen ticarete girme sakın.
covidAkbaba sakat mı
Zaten bir oyunumuz olmadığı için oyun olarak üstünlük ben de beklemiyorum açıkçası,skor üstünlüğünü alsak yeter! Kendi takımımızın yeterliliği sebebiyle değil rakibin yetersizliği nedeniyle tur için umutluyuz.Onlar da Avrupa takımı sayılmaz nihayetinde (Celtic ve Rangers harici).Mevcut orta sahayla herhangi bi avrupa takimina ustunluk kurmamız cok zor. Umarım yanılırım da koyar geçeriz