Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beylerbeyi'nden kurtulmak istiyoruz''
adnan polat, kulüplerinin bünyesinde bulunan tff 3. lig takımlarından beylerbeyi'ni ellerinden çıkartmak istediklerini de söyledi.

beylerbeyi'nin, alındığı tarihten itibaren kendilerinden 10 milyon dolar para aldığını açıklayan polat, ''beylerbeyi neden alınmış bilemiyorum. beylerbeyi'nin bize olan faydasını da göremiyorum. dolayısıyla burası kanayan bir yara. galatasaray'ın paf oyuncularının profesyonelliğe adım atması için alınmış burası herhalde, ama galatasaray altyapısından yetişen hiçbir futbolcu oraya gitmiyor. süper lig, bank asya 1. lig ve tff 2. lig kulüplerine gidiyor. bu beylerbeyi'nden yönetim olarak kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.

Bir iki entry sonra da 4.2 milyon dolara sattığımız söylenmiş kaynak gssözlük

Anladığım kadarıyla bu kulüp alınmış ama sonrasında ilgilenmemiş, baskı kurmamışız. Tdyi falan da bizim atayacağımız düzende, bizim dikte ettiğimiz sistem ve yolladığımız topçularla oynamaları sağlanırsa düzen işler.
Beylerbeyi'nin yönetimi idari olarakta biz de miydi? Eğer başarılı olanacaksa idari yönetimde bizde olmalı Oranın başına hesap sorulacak bir Ceo getirilmeli ve Td, oyun taktiği tüm şeyleri bizim tarafımızdan belirlenmeli Beylerbeyi pek öyle olmadı bunda o dönemki yönetiminde sorumluluğu olabilir. O organizasyonu biz kurmayacaksa istenilen katkıyı yine alamayız.

Becali: "Geçen yıl Morutan için 15 milyon euro istiyordum ama şu anda 3 milyon euro bile etmez." [@footbalista_]

Becali “Morutan 3 milyon € bile etmez. Ben Galatasaray olsam bu parayı vermezdim. Son 3 maçta berbat oynadı. O yüzden 8 milyon €’ya da satmayacağım. Seneye bomba gibi olacak. “ demiş.

Mevcut orta sahayla herhangi bi avrupa takimina ustunluk kurmamız cok zor. Umarım yanılırım da koyar geçeriz
Zaten bir oyunumuz olmadığı için oyun olarak üstünlük ben de beklemiyorum açıkçası,skor üstünlüğünü alsak yeter! Kendi takımımızın yeterliliği sebebiyle değil rakibin yetersizliği nedeniyle tur için umutluyuz.Onlar da Avrupa takımı sayılmaz nihayetinde (Celtic ve Rangers harici).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt