- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
tolga cigerci işte sorryBurda Ceyhun Gulselam nerde?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tolga cigerci işte sorryBurda Ceyhun Gulselam nerde?
32 maç
Defending
biraz da buraya bakabilirz
Interceptions per game 1.0 Tackles per game 3.1 Possession won 0.7 Dribbled past per game 1.5 Clearances per game 0.6 Error led to shot 0 Error led to goal 1 Penalty goals conceded 0
Hollanda da yaşaman da pek alakadar etmiyo forumun çogunlugu da tc'de yorumlar geneli seviyesi belli.
Hollandaligi gecen sezon pandemiden dolayi yarida kaldi. Ama neyse, oynamisligi var diye bizim en onemli mevkilerden birine koyalim ozaman? Adamin ozellikleri oraya bizim icin en azindan uygun degil.
sag merkez orta saha terim ztn destek olark kullanıyo hücüm bazlı degil destek bazlı ki statları da bunu gösteriyor.Cok tatsiz bir tartisma tarzin var, renktas.
Bize merkez orta sahasi lazim, 4-4-2'nin sag kanadi degil. Adamin heatmapi bunu gosteriyor zaten.
sag merkez orta saha terim ztn destek olark kullanıyo hücüm bazlı degil destek bazlı ki statları da bunu gösteriyor.
bize merkez degil bağlantı b2b lazım 6 da lazım da yeterli bütçe şekil şukulmuz yok
evet tarzım çirkef olabilir.
gedson olssa zaten fazla düşünmeye gerek yok ama muadili oyuncuyu bulmak zor ve bulduğunda ucuz olması daha zor![]()
Orda oyanayamaz demiyorum, kotu de demiyorum ama ozellikleri baska mevkide daha iyi olur diyorum ve Gedson ile kiyaslamak yanlis bence. Buraya koydugun floodda bunu gosteriyor zaten.
Giresunspor, Galatasaray forması giyen Emre Akbaba 'yı kiralamak istiyor.
Yilin transferi olur bizim acimizdanGiresunspor, Galatasaray forması giyen Emre Akbaba 'yı kiralamak istiyor.
Emre Taşdemir olmasın o
zorjohnstoneu yenin bari
Akbaba. Giresun Başkanı DHA’ya açıklamış.
Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet, Galatasaray'dan Emre Akbaba'yı istediklerini ve cevap beklediklerini açıkladı. Karaahmet, Flavio ve Diabate konusunda ise Trabzonspor ile prensipte anlaştıklarını belirtti.