Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Claudinho RedBull'un Brezilya ayağında oynayan çocuk mu?

Bırakmazlar da hadi aldık diyelim çok yumuşak olmaz mı orta sahamız?

Berkan--------Cici
----Claudinho----

Madem böyle bir genç yapılanmaya girdik neden tutup 31 yaşındaki sol beki getirdik ki ? Haydi diyelim 19 yaşındaki bu Amerika'lı sol beke güvenemedik Sacha Boey'e Cicaldau'ya veya Morutan 'a Barış Alper 'e nasıl güvenip yola çıktık ?

Hani 19 yaşındaki bir sol bek ile adımız anılırken, gençleştirmekten 25 yaş altı oyunculardan bahsederken tutup 31 yaşındaki bir sol bek getirmek saçma geliyor bana

Belki tecrübe istenmiştir. Niye ilk 11’in tamamını gençlerden kurmak gibi fikirler türedi anlayamıyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Aslında çok transfere ihtiyacımız kalmadı ilk 11'e 4 transfer yaptık şimdi sağ stoper, orta saha, sağ kanat 3 transfer kaldı olursa halil+kaan transferiyle iyi kadro kurmuş oluruz

Madem böyle bir genç yapılanmaya girdik neden tutup 31 yaşındaki sol beki getirdik ki ? Haydi diyelim 19 yaşındaki bu Amerika'lı sol beke güvenemedik Sacha Boey'e Cicaldau'ya veya Morutan 'a Barış Alper 'e nasıl güvenip yola çıktık ?

Hani 19 yaşındaki bir sol bek ile adımız anılırken, gençleştirmekten 25 yaş altı oyunculardan bahsederken tutup 31 yaşındaki bir sol bek getirmek saçma geliyor bana
Defans hattı zaten yeterince genç. PvA orayı bozmayacak. Ayrıca hücum anlamında oyun aklı fena olmayan bir oyuncu PvA, yapılmış olsun diye yapılmış bir transfer olduğunu düşünmüyorum. Dengeli bir takım kurulmak isteniyor, tüm takımı futbolu gelişmekte olan, potansiyel futbolcularla kuramayız. Takım hücuma çıktığında ne yapacağını bilen, eli ayağına dolaşmayacak birkaç olgun isim olması iyi bir şey. Boey'in bile net 11 oyuncusu olacağından emin değiliz ama takımın diğer sağ beklerinden daha dengeli bir bek olduğu kesin. Muhtemelen 11 oynayacaktır.

Renktas full genç kadro oynayamayiz biz. Bizim taraftarda o sabır yok. Araya tecrübeli birileri de olmadı. Şurada şöyle söylese. Daha iyi olurdu. Sol beke yaşlı oyuncu alinmasa filan. Ama bence pva o bölgeyi götürecektir. Önündeki adam tempolu olsun yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt