Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cicaldo - berkan - taylan ortasahası niye olmuyor? ortasahaya daha fazla para harcamayıp kanatları güçlendirmek lazım.

İnşallah Alırız derseniz boyunuz 10 cm ufalıyormuş zaten hacı,pompala olumsuz devam...Ben diyeyim inşallah alabiliriz
Kardeşim açıkça soyliyim ben bunu Gedson ve Morutan bile daha fazla istiyorum ama çok takip edeni var, hatta United bile bakıyordu buna bir ara.

İnşallah alırız, 6 versek üzülmem.

Gelsin oynasın iki sene, 20ye satamasak yüzüme tükürün.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Dieng sert iyi bir futbolcuya benziyor, çok para kazanabiliriz tutarsa.Bu transferi istiyorum şahsen.Kazma gibide durmuyor çok fazla.

bizde tutarsa direkt primier lig orta sıra takımına 20-25 arası gönderilir.hele birde avrupada takım olarak bi çeyrek yaşayabilirsek çok rahat okuturuz bunu o paralara.tabii onunda başarıda katkısı olursa

Kardeşim açıkça soyliyim ben bunu Gedson ve Morutan bile daha fazla istiyorum ama çok takip edeni var, hatta United bile bakıyordu buna bir ara.

İnşallah alırız, 6 versek üzülmem.

Gelsin oynasın iki sene, 20ye satamasak yüzüme tükürün.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Benim en istediğim adam ben senden de çok istiyorum. Hatta benim babam seni döver.

Gece saatlerinde sürpriz bir Dieng KAP'ı gelebilir. Daha önce resmi hesap parçalı bayrak görseli paylaşmış, gün içinde Cicaldau ve Boey haberleri çıkmıştı. Bugün de paylaşıldı şimdi Dieng haberleri düşmeye başladı. Gece nöbeti bırakmamakta fayda görüyorum.
İşte nöbet bu aga,hep olumsuz hep olumsuz nedir.Adam yaktı ateşi gelir mi kap düşünün durun işte boş boş duracağınıza.:) Memleketi yaktı şerefsizler bir şey yapamıyoruz zaten..

Jean Michael Seri geldiğinde sırf siyahi diye "çiğ etle besleniyor", "adam yiyen orta saha" diyen renkdaslari hatırladım bir an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt