Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 6.266
- 4.700
- 1.223
Heybetli
![]()
yaşı çok ciddi iyi araştırılmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heybetli
![]()
Hocam ben taylanin 6 da 8 de oynayabileceğini düşünüyorum . Ama orta saha alalımBerkan 8 için yeterli teknik beceriye sahip mi emin değilim cica tek başına hücumu çekmek zorunda kalırsa yaratıcılık da zorlanabiliriz
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önlerine Mo ve Obafemi Martins'in genç versiyonu, Daka gibi bir forvet oldumu tamamdır.Harroui + Dieng'i alsak da diamond 442 oynasak.
---------Dieng---------
Harroui--------Berkan
--------Cicaldau-------
şeklinde
Benim bu haberden anladığım parada anlaştığımız sonraki satıştan pay gibi detayların konuşulduğu ve parada anlaştıysak bu hafta içinde iş biter.
youtube da 20 yaşındaki maçlarından kesitler var. Baya çocuk suratlı o maçlarda.yaşı çok ciddi iyi araştırılmalı.
Önlerine Mo ve Obafemi Martins'in genç versiyonu, Daka gibi bir forvet oldumu tamamdır.
Bu kadroyu beğendim.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Afrikali topcular genelde 18 yasinda dis ülkeye transfer olmuyor mu? Hele genc yaslarda milli takima cagirirdiktan sonra, avrupaya gitmeyi seviyorlar. Bu Dieng 20 yasinda ülkeden cikmis ve baska afrika ülkesine gecmis. Yasinda yeteri kadar oynayamadigi, yada kimse yasina inanmadi diye mi acaba?
Ne geliyorsa bu yumusak mubabbeti yuzunden geliyor basimiza gecen sene ligin en az gol yiyen takimiydik ortasahamiz cok mu sertti?.Gedsonu goren Yumusak saniyor ama adam temposu ile rakibi yiyip bitiriyordu cocuk.Bize uretken ortasaha lazim. Sonra pozisyon bulma ve uretkenlik sorunu yasiyoruz.Bu Claudinho RedBull'un Brezilya ayağında oynayan çocuk mu?
Bırakmazlar da hadi aldık diyelim çok yumuşak olmaz mı orta sahamız?
Berkan--------Cici
----Claudinho----
ozaman diengten pek faydalanamayız.bu çocuk oynamayı ister ,kabul etmez.bizim avrupada öyle sonuna kadar gitme durumumuz yok ,yani böyle bişey olasılığı şuan yok.hani 2 senelik bi takıma diengi yeni alsan dersinki oturmuş takım var ve hedef avrupada kupa felan hadi neyse.ama sıfır bi takım kuruluyor nerdeyse.Lig maçlarında, Berkan, Gedson, Cicaldau olur
Amin, ne diyor tam olarak?
Yine başladık, deja vu oldum.