Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberler göre 2 gündür yoğun görüşmeler var ve sonraki satıştan paylar falan konuşulduğuna göre bana da bu transfer çok uzamaz bu hafta içi biter gibi geliyor ama bir yandan da Mısır yani Mohaned transferini hatırlıyorum da her şey olabilir.
Aynen haklisin. Bu yönetimin takdir ettigim yani yerel medyaya haber sizdirmamasi. Eski yönetim davul zurna ile transfer görüşmesine gidiyordu 🤣

Dieng her ne kadar kaliteli de görünse yabancı sınırında aradığımız topçu değil

Dieng-Berkan-Cica 3'lüsü kısır bir 3'lü izlenimi veriyor. 8 numara lazım bize. Kaldı ki daha dün Terim mümkünse 3 tane 8 numarayla oynamak isterim diyordu. İlginç doğrusu

ne ofansifinden bahsediyor. defansın önünde durup gelen geçeni çekirdek gibi çitlesin yeter. adam canavar gibi hem top kapma hem ikili mücadele konusunda.
Valla pas atamayan bir 6 numara ise sıkıntı. En büyük sorunumuz defanstan top çıkartamamamız... Eğer savunma yanında bu özelliği de varsa muhteşem olur.

Dieng her ne kadar kaliteli de görünse yabancı sınırında aradığımız topçu değil

Dieng-Berkan-Cica 3'lüsü kısır bir 3'lü izlenimi veriyor. 8 numara lazım bize. Kaldı ki daha dün Terim mümkünse 3 tane 8 numarayla oynamak isterim diyordu. İlginç doğrusu

öyle bir 3'lü sahaya koyarsak özellikle şu sağ kanada alacağımız herifin anasını ağlatması lazım ligin. yoksa dediğin gibi yaratıcılık-üretkenlik bakımından sıkıntı yaşayabiliriz.

Aynen haklisin. Bu yönetimin takdir ettigim yani yerel medyaya haber sizdirmamasi. Eski yönetim davul zurna ile transfer görüşmesine gidiyordu 🤣
1627925566875.webp

Dieng'in teknik kapasitesi nedir? Oynadığı maçları nereden izleyebiliriz?

Valla pas atamayan bir 6 numara ise sıkıntı. En büyük sorunumuz defanstan top çıkartamamamız... Eğer savunma yanında bu özelliği de varsa muhteşem olur.
pas atma da büyük bi sıkıntısı yok videolarda gördüğüm kadarıyla. önliberodan ofansif katkı beklemesi fazla lüks olmuş, onu da yapsa zaten 20 milyona havada kaparlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt