Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esiti geldi aklıma nedense
Dieng ile ilgili bir şeyler karaladım geçenlerde. Asla ve katiyen bizim bütçemize göre ütopik bonservis gömmeye değecek bir isim olmadığı düşünüyorum. Ndiaye gibi de olmaz çünkü onun yarı yeteneğine bile sahip değil. Klasik çapa 6 veya savaşçı 8 dışında bir şey oynayamaz. Katkısı sertlik olur. Hücum neredeyse yok. Savunma sezgisi zekası yok.(Fernando veya Fernandinho gibi) Oyun kurma yok.(regista veya holding değil) Kısa basit pas oynuyor. Uzun top ve driblingi iyi yaptığı bir 2 pozisyon gösterilip duruyor da bunları da ne sıklıkla yapıyor bilmiyoruz. Verilerini bulamadım. Youssef Ndiayesime gibi bir şey çıktığında üzülmeyin istiyorum. Gelir ve bir tam sezon da iyi bir performans çıkarsa beni alıntılayıp böyle böyle demiştin bak gördün mü diyebilirsiniz sorun yok.

Buyrun istatistikler burada var sizde bakın;

Daha geniş veriler bulursanız lütfen paylaşın o ligin takibi cidden çok zor. 90 dakika maçlarını bulursanız da atın arkadaşlar hep beraber izleyelim. Ben sadece Bayern maçında süre alabildiği 20 dakikayı izledim. Ciddi soru işaretleri var ama ikna olmaya hazırım yeter ki bir şeyler koyun önümüze bakalım.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mohamed öncesi Mısır ligini takip etmiyordum ondan sonra zamalek al ahly ve pyramyd takımlarını izlemeye başladım dieng bölgesinde tek oyuncu olarak 4-1-4-1 de savunmanın önündeki tek oyuncu olarak oynamaya alışık bir adam sistemimiz açısından doğru kişi bu ilk referans özelliklerine gelirsek güçlü fiziğini boyunu postunu herkes biliyor zaten önemli olan özelliği FM de tackling denilen özellik topu çok iyi zamanlamaya hamle yaparak çalıyor önde oynayan bir takımda oynuyor al ahly o açıdan önde prese de yatkın karta biraz yakın hamleli olduğu için birkac saniye gecikince kart olayı oluyor siyahi bir dos olduğu için ayaklarının balta gibi olduğunu dusunenler yanılıyor tek top ve diagonel pasları isabetli ve güzel eksik noktası zaman zaman oyun içinde fazlaca agresif olması ve dikine oynamak istediğinden dolayı top kaptırma riski var bunu yapınca hızıyla topu kaptığında sorun yok ama kapamazsa geniş alanda az adamla yakalanma riski oluşuyor bunları soyleyebilirim

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Illa eksik yönü olacaktır kimse 4 4 luk değil. Defanstta top kesmesi iyiyse ayağıda fena değil gibi duruyor gelmesinde sakınca yok

valla bana kalsa sağlam iki 8 le oynamayı seçerim.berkan ve gedson bence gayet yeterli hatta çokta kaliteli olur çünkü çok özellikli iki oyuncu oluyor orta sahanda.hem genç dinamik hem savunma yönü iyi hem hücum yönü .önlerinede ben cicayı tuttum yalan yok bu çocuk klasik 10 no yeteneğine sahip olmasının yanında adam 8 no özelliği yüksekte bi oyuncu.yani gedson berkan cicaldau sen üç top kapabilen 8 no ile oynuyorsun.bu nedemek oluyor ,bu senin rakibi önde boğman demek adamların tek çaresi uzun top yapması demek.

e zaten bizim istediğimiz arzuladığımız futbol bu rakibe önde delice basan topu hangisi alırsa alsın sağlam yeteneğe oyun görüşüne zekiliğe sahip oyuncuların anında en iyi noktaya topu taşıyıp seni gole götürmesi.vesselam biz 99-2000 de gördüğümüz topun olduğu yerde 3 lü boğucu presi yaşarız kısmetse.
Evet ama bunin icin Gedson çok onemli iste alamassak yerine nasil biri gelecek acaba

4141 oynadinmi ispanya 2008 daki gibi Marcos Senna gibi önliberon olmali, Adam defansif isi Tek basina yapiyordu. bizde bu Dieng olabilir.

Olur da Dieng gelirse orta sahada E.Kılınç'ı Berkan yerine tercih ederim.

------------Dieng------------------

Emre.K-----------------Cicaldau

3'lüsü nispeten ofansif kısırlığın önüne geçebilir. Geçen sene de zaman zaman

-----------------Taylan------------------

Emre K.---------------------Belhanda

3'lüsü ile oynuyorduk. Dieng, Taylan'a göre daha net bir kesici, ha keza Cicaldau'da Bellhanda'ya göre daha dinamik

Bu arada Dieng genç deniyorda ben 30 altı olduğuna pek inanmıyorum açıkça.Adamin günahını almayayım ancak hakikaten büyük gösteriyor.Dogum yeri ve Afrika'dan başka pek geçmişi olmadigi için kafada soru işareti oluşuyor.
Song 45 yaşında stoper oynarken bizi şampiyon yapmıştı.

Bir muhabir var yasaklı mı anımsayamadım tam. Bizim eski scout ile program yapmış bugün, Galatasaray Morutan harici bir hücumcuyu bitirmek üzere diyor. Yakup Çınar da ismi çıkmayan bir 10 numara var demiş. Eğer "sallayalım bakalım ya nasip" modunda değillerse ismi düşmeyen bir hücumdu KAP'ı görebiliriz belki yakında.

Olur da Dieng gelirse orta sahada E.Kılınç'ı Berkan yerine tercih ederim.

------------Dieng------------------

Emre.K-----------------Cicaldau 3'lüsü nispeten ofansif kısırlığın önüne geçebilir

Ekli dosyalar

• 1627927590174.webp
    1627927590174.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 45
pas atma da büyük bi sıkıntısı yok videolarda gördüğüm kadarıyla. önliberodan ofansif katkı beklemesi fazla lüks olmuş, onu da yapsa zaten 20 milyona havada kaparlar.
Bilmiyorum izlemedim hiç. Yalnız etebo gibi birisiyse o adam tek kuruşluk fayda etmez. Ben skor katkısı beklemiyorum. Bizim yapamadığımız şey presten çıkmak. Taylan ın olumlu gözükmesinin en büyük sebebi presten kurtulmamıza imkan tanıyabilmesiydi. Taylan yerine etebo oynadığında takım saçma sapan bir oyun oynuyordu. Söylediğim gibi oyuncuyu hiç izlemedim. Ama pas isabeti düşük ise istediği kadar koşsun adam yesin faydası olmaz. Ancak önde olduğumuz maçlarda iş yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt