Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.346
- 102.479
- 5.238
filgoal diye bir yerden 3.2m takipçisi varHayirli olsun o vakit.
Muthis bi herif aliyoruz lan duyum nerden geldi olm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
filgoal diye bir yerden 3.2m takipçisi varHayirli olsun o vakit.
Muthis bi herif aliyoruz lan duyum nerden geldi olm.
Geçen yazdim çoğu arkadaş karşı cikti ama arsenalda ki willian 32 yaşında çok gözden düştü.cok Uygun paralara alınır ve form tutarsa bizi 2 yıl şampiyon yapar.juan matayi çok istiyordum 34 yaşında ama çok karakterli bir futbolcu.manu ile sözleşme yenilemesi büyük kayıp.uygun paralara alinabilir ve takima kalite katardı.İlla kaliteli bir adam almamız gerekiyor diye düşünüyorum.bu tarz gözden düşmüş karakterli sakatlik geçmişi olmayan bir profesyonel almalıyız.
Ben de geçen seneden sonra kesinlikle katılıyorum buna. Beşiktaş leş bir kadroyla bomboş şampiyon oldu. Fiziken diri ve aç bir takım kurarsan her türlü zirvedesin. Öyle çok büyük taktik bilgisi de istemiyor.bu lig bence asla ama asla 2.5m üstü maaş alacak oyuncuları, yıldızları falan haketmiyor. yani şampiyon olmak için o tarz oyunculara o kadar da ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben, mevkisi falan ne olursa olsun. bence tavan maaş 2m euro bandında olmalı daha da üstüne çıkmamalı. yoksa sittin sene pazarlayamıyosun, yollayamıyosun adamları.
Sıddıka bak sen ya benden uyanık ciktiBana gönder renktaş bende başkasına söz verdiydim forumdan ona yollarım
Marcao gidecek mi acepCANLI - Ali Naci Küçük:-
"Tanganga transferinde satın alma opsiyonu bedeli hakkında görüşülüyor."
"Stoper listesinde 1. sırada."
"Halil Dervişoğlu için girişimler sürüyor."
Luyindama => JuventusMerih => Atalanta
Romero => Spurs
Tanganga => Biz olacak gibi
Marcao gidecek mi acep
bu sıcak nedir
nedir
nedir
Gelecek Galiba tanganga Halil, birde Dieng cok dinamik bi takim oluruz birde söyle 10 no sag kanat karisimi süper olur.CANLI - Ali Naci Küçük:-
"Tanganga transferinde satın alma opsiyonu bedeli hakkında görüşülüyor."
"Stoper listesinde 1. sırada."
"Halil Dervişoğlu için girişimler sürüyor."
Tanganga sağ stoper renktaş.Marcao gidecek mi acep