Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Willian diyor ya

Maaşını ödeyecek enayi bulsa yarın postalayacaklar herifi
Keşke o enayi biz olsak.ben ne olacağı belirsiz morutana 10 milyon vereceğime 2 yilligina williani alırım.gobegi varmış falan hikaye tek bir kampta toparlar.taraftarla bağ kurarsa şampiyon yapar.alex bile fenerde neler yaptı willian alexi top diye oynar.

Ne çok seviliyor ya kafada futbolculuğu bırakmış oyuncular. Geçmiş başarılarına aldanıp milyon eurolar vererek aldığımız oyunculardan daha ne kadar cekicegiz. Artık deniz bitti bizim artık geliştirip satılacak oyunculara ihtiyacımız var. Klüp batıyor artık bir anlayın.

Keşke o enayi biz olsak.ben ne olacağı belirsiz morutana 10 milyon vereceğime 2 yilligina williani alırım.gobegi varmış falan hikaye tek bir kampta toparlar.taraftarla bağ kurarsa şampiyon yapar.alex bile fenerde neler yaptı willian alexi top diye oynar.

7.2M£ alıyor adam, iki senelik 15M£ Sterlin desek kafadan biz ona.. ya da demesek mi? Zira akıl kârı değil.

Dieng alınsa dahi Gedson veya onun muadili bir orta saha daha alınacaktır. Berkan transferi Gedson'u beklemek adına zaman kazandırdı. Haberlerden ve demeçlerden analdığım kadarıyla hedeflenen orta saha rotasyonumuz şöyle olur :
Taylan-Dieng
Cica-Akbaba Berkan-Gedson

Emre Kılınç bu sezon sağ kanat rotasyonunda değerlendirilmeli kanımca. Orta sahada box to box oynatılınca önemli özelliklerinden yoksun kalıyoruz.

o tarz herifleri alıp şampiyon olduğunda bence pek bir şey başarmış olmuyorsun, mevcut kulübümüzün ekonomisi de ortada.

Ne çok seviliyor ya kafada futbolculuğu bırakmış oyuncular. Geçmiş başarılarına aldanıp milyon eurolar vererek aldığımız oyunculardan daha ne kadar cekicegiz. Artık deniz bitti bizim artık geliştirip satılacak oyunculara ihtiyacımız var. Klüp batıyor artık bir anlayın.
Hagi de kafada futbolu bitirmisti az kalsın meksikaya gidiyordu son anda aldık.sneijder bitik olmasa bize dusermiydi.falcao tutmadı diye hepsi çöp olacak diye birşey yok.

Hayal görmeye devam et.

Geçen yıl 1 maçını dahi izlememişsindir hatta muhtemelen en son 2014te Chelsea'nin bizi 2-0 yendiği maçta izlemişsindir.

Yılda 10 milyon paund maaş ve imza parası alan adamı öneriyor bir de kefilim diyorsun, pes.

CANLI - Ali Naci Küçük:-
"Tanganga transferinde satın alma opsiyonu bedeli hakkında görüşülüyor."
"Stoper listesinde 1. sırada."
"Halil Dervişoğlu için girişimler sürüyor."
Ali Naci haber alamıyor sanırım yurt dışında çıkan yada başkanın açıkladıklarını tekrar ediyor ve geride kalıyor. Tanganda mesela dış medyada çıktı burada konuşuldu sonra yine dış basında oyuncunun kiralanacak olsa bile tercihi İngiliz takımı olduğu ve bunun için son ana kadar bekleyeceği.

Bu Tanganga nasıldır ? Bilen izleyen var mıdır?
Cok sağlam stoperz bazen sağ bekte oynadı.

Daha genç, pozisyon alması düzeltmesi lazım.

Ama seri, çevik ve arkaya atılan topları iyi kapatıyor hızı ile.

Hava dan eksik biraz.

Tottenham taraftarı yedek kalmasını istiyor ve satın alma opsiyonu olmasını istemiyor.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

o tarz herifleri alıp şampiyon olduğunda bence pek bir şey başarmış olmuyorsun, mevcut kulübümüzün ekonomisi de ortada.
Şampiyon olalım kimle olursak olalım.sampiyonluk gelirlerinin katkısi daha büyük.ben Juan mata veya willian ikilisinden birinin tam aradigimiz adam olduğuna eminim.ama.ikisini de alamayiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt