Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
Alınacak sağlam bir 6 numara , stoperlerimizin performansını çok olumlu etkileyecektir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
28 yaşında bitik olmayan bir Sneijder bize gelmezdi.Sneijder bize gelirken 28 yaşındaydı, bitik falan değildi.
Şu anda 10 milyon paund isteyecek bir adam değil willian.gecen sene sonradan oyuna girdi ve izledim.yetenek kalıcı bir şey adam futbolcuyum diyor.ingiltere ligi için değil ama bizim lig için kalitesi çok fazla.falcao gibi sakat bir adam da değil.10 milyon paund verelim alalım diyende yok.3 yıl 10 milyon Euro bonservis yook hemen alırım.sag kanat sol kanat 10 numara her yerde oynar. çalım duran top her şey var.neyse hayırlısı diyelim zaten olacak transfer değil.Hayal görmeye devam et.
Geçen yıl 1 maçını dahi izlememişsindir hatta muhtemelen en son 2014te Chelsea'nin bizi 2-0 yendiği maçta izlemişsindir.
Yılda 10 milyon paund maaş ve imza parası alan adamı öneriyor bir de kefilim diyorsun, pes.
O aciklama dogrumu ya.3 versin iste . Becali şu anki değeri 3 milyon Euro etmez dedi
Bu pasları verebilen bir adamın ben ayağının kötü olduğunu hiç sanmıyorum. Mohamed'i alırken burada konuşulmuştu Mısır liginde sürekli uzun toplarla oyun oynanıyor diye bunu da dikkate almak lazım..Ekli dosyayı görüntüle 133249
Ekli dosyayı görüntüle 133250
Size efsane ortasahamız İniesta’nın yerine bazı arkadaşlarımızın izleyerek hiçbir top tekniği olmadığını belirttiği Dieng’in attığı bazı şansa bala pas açılarını paylaştım.
Ekli dosyayı görüntüle 133251Ekli dosyayı görüntüle 133252
Eleştirmiş oyuncusunun şu anki performansını . Adam bi susmuyor . Ne değişik bir tipO aciklama dogrumu ya.
Herif ruh hastasi cikti
Su an 220 bin Euro alacak adam değil.belki bir fırsat yaratılır.ben yüzde yüz başarılı olacağını düşünüyorum.adam takıma bile farkli.bir hava katar.falcao sakat ve kötü çıktı diye her futbolcuya ayni muamele yapılmaz.Arsenal seviyesindeyken tatilden bu halde dönen bir oyuncuya pek bel bağlanmaz bence. Bu gözden düşmek değil bayağı profesyonelliğe aykırı bir şey. Şahsen bizden uzak topçulara yakın olsun aman diyeyim, 33 yaşında hiç gerek yok.Talep edeceği maaş zaten kabul edebileceğimiz bir seviyede olmaz muhtemelen. Arsenal'e haftalık 220bin£'a imza atmış.
![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkan-taylan-kerem oynar ilk 11 de sakatlık veya ceza olmazsa.Berkan, Kerem/Alper iki yerli olacak gibi de 3. kim olacak muamma.
Doğru ikisinide alamayiz aslında.ben olsam yinede yoklardim tabi.ikisini de almayız desek daha doğru bir yaklaşım olur
Su an 220 bin Euro alacak adam değil.belki bir fırsat yaratılır.ben yüzde yüz başarılı olacağını düşünüyorum.adam takıma bile farkli.bir hava katar.falcao sakat ve kötü çıktı diye her futbolcuya ayni muamele yapılmaz.
Ne bitiği arkadaş, hocasıyla arası bozuktu aldık işte. Bitik olsa sende yaptıklarını yapamaz, çıkıp DK 2014te taş gibi oynayamazdı. Sneijder bize geldiğinde world class adamdı, bonservisle alınmasına ve 5 yaş genç olmasına rağmen Willian denilen heriften de daha ucuza geldi euro 2.5 iken.28 yaşında bitik olmayan bir Sneijder bize gelmezdi.
Şu anda 10 milyon paund isteyecek bir adam değil willian.gecen sene sonradan oyuna girdi ve izledim.yetenek kalıcı bir şey adam futbolcuyum diyor.ingiltere ligi için değil ama bizim lig için kalitesi çok fazla.falcao gibi sakat bir adam da değil.10 milyon paund verelim alalım diyende yok.3 yıl 10 milyon Euro bonservis yook hemen alırım.sag kanat sol kanat 10 numara her yerde oynar. çalım duran top her şey var.neyse hayırlısı diyelim zaten olacak transfer değil.