Okan Korkmaz
Aslan Üye
- 2 Şubat 2021
- 8.307
- 4.354
- 588
bundesliga 2 maç özetlerini izleyebileceğimiz bi yer var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Morutan'a kim o kadar para vermiş. Transfer mi ettik?Peki morutana neden bu paralar verilmeye çalışılıyor.
Forumu beyaz kullanan var mı yahuEyvallah süpermiş siyah adamdır
gedsonu bildi ama keranacı..nasıl olduysaHY Dieng diyorsa %100 alternatifine bakıyoruz. Güzel haber. Adı çıkmamış bir oyuncu getiririz.
6-7 vermeye hazırız.futbolcunun alacağı yıllığı da koy uzerine.arsenal bedava göndermek istese ben 10 milyona hemen williani alırım.Morutan'a kim o kadar para vermiş. Transfer mi ettik?
www.instagram.com
Kulübün başkanı teklif yapmadık diyor beyim6-7 vermeye hazırız.futbolcunun alacağı yıllığı da koy uzerine.arsenal bedava göndermek istese ben 10 milyona hemen williani alırım.
napalimmaalesef şu an transfer düşünemeyeceğim
Yeni öğrendimForumu beyaz kullanan var mı yahu
Ben kullanıyorum kendini kötü hissettimForumu beyaz kullanan var mı yahu
sana demedimnapalim
ırkçılık yapmayın lütfenForumu beyaz kullanan var mı yahu
Hocam Muhammed’den daha büyük potansiyel diyorlar. Düşün ki Mustafa bize gelmeden St Einenne ile kapıştık. Bu adamı Avrupa’nın çok büyük kulüplerinin izlediğine dair çok bilgi var dış basında. Muhammed’in satın alma opsiyonu 4M.
Bu mantıkla bakınca çok değil.
Kim demiş ki ben o paralara alınsa bile geri dönüşü olucak adamın peki willian'a yıllık 4 ,5 verilse geri dönüşü nasıl olucak? Adam 32 yaşında arsenal'de bile futbol oynamaya hevesi olmayan adam Türkiye de niye oynasın?6-7 vermeye hazırız.futbolcunun alacağı yıllığı da koy uzerine.arsenal bedava göndermek istese ben 10 milyona hemen williani alırım.