- 6 Eylül 2014
- 94.385
- 65.135
- 4.608
Nerde izledinde begendin. Silah mi dayadilar basina ne oldudieng'i beğendim.
alalım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerde izledinde begendin. Silah mi dayadilar basina ne oldudieng'i beğendim.
alalım

Koyun yok demek ki forumdaSen kimsin reyz
Ortaya söyledin ustume alindimsana demedim
Sağ bek değil mi bubu george bello nun adı geçmiş bizimle bugün alcaz mı acep
Su araujoyu yazmayin 135 Mac 4 asist......................Muslera
... Boeng Tanganga Marcao PVA
...................... Dieng
.......... Araujo Berkan Kerem
................ Halil Mostafa
Morutan da geri dönüş olmaz tutarsa oynar tutmazsa Gençlerbirliği ne gider.denenmisi stancu örneğinde olduğu.gibi.arsenalds futbol.oynamaya hevesi nasil olsun adamin röwe ,Pepe varken oynamayacak ve temposu yetersiz.willian artık premier lig için yetersiz bir futbolcu bence farkında.bizde 10 numaraya koyarsin bir sürü maç kazandirir.Kim demiş ki ben o paralara alınsa bile geri dönüşü olucak adamın peki willian'a yıllık 4 ,5 verilse geri dönüşü nasıl olucak? Adam 32 yaşında arsenal'de bile futbol oynamaya hevesi olmayan adam Türkiye de niye oynasın?
yok sol bek pva geldi lakin ömerinho ilen emret yi topla bir sol bek etmiyo o yüzden hoca yedek istemiş olabilir ucuzaOrtaya söyledin ustume alindim
Sağ bek değil mi bu
Sol kanat bekOrtaya söyledin ustume alindim
Sağ bek değil mi bu
Willianmı ah keşke gelse çok büyük topçu gruplara kalma ihtimalimiz güçlenir willian gelirse6-7 vermeye hazırız.futbolcunun alacağı yıllığı da koy uzerine.arsenal bedava göndermek istese ben 10 milyona hemen williani alırım.
Renkdaş sende bizi trolluyorsun sanirimNeyse arkadaşlar artık willian veya Juan mata konusunda kafanızı utulemiycem cunku ikisinin de gelmesi imkansız.
dieng'i beğendim.
alalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi